Surpriză: Un mare lanţ fast-food revine în România

0
0

Un mare lanţ de restaurante fast-food a decis să revină în România, la şase ani după ce a ieşit de pe piaţa noastră. Compania mai are un singur magazin în ţară, dar în aeroport.

Burger King va reveni în România, după ce a semnat un acord cu dezvoltatorul de restaurante AmRest, cu sediul în Polonia. Reţeaua Burger King va fi extinsă, de asemenea, şi în Polonia, Cehia, Slovacia şi Bulgaria.

„Acest acord stabileşte un nou punct de referinţă în implementarea strategiei de creştere a Burger King în regiune. Avem o viziune clară asupra dezvoltării brandului şi suntem cu adevărat încântaţi de oportunităţile oferite de AmRest”, a declarat Alan Laughlin, preşedintele pentru reţeaua Burger King din cadrul AmRest. „Credem cu tărie că angajamentul nostru de a creşte brandul va crea o valoare deosebită pentru clienţii noştri şi pentru cei interesaţi şi că va contribui la consolidarea poziţiei de lider a AmRest în Europa Centrală şi de Est”, a adăugat el.

Burger King a avut anterior mai multe restaurante pe piaţa locală, care au fost însă închise treptat, ultimele în 2012. În prezent, Burger King mai operează un singur magazin în România, în interiorul Aeroportului Henri Coandă, care poate fi vizitat numai dacă vă luaţi un bilet de avion.

AmRest operează 40 de restaurante Burger King în Polonia, 14 în Cehia, 2 în Slovacia şi 1 în Bulgaria.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite