George Maior a invitat o echipă a companiei Tesla să facă o vizită de documentare în România

George Maior a invitat o echipă a companiei Tesla să facă o vizită
de documentare în România

Ambasadorul României în SUA, George Maior, s-a întâlnit joi cu reprezentanţi ai companiei Tesla în Washington DC, invitând o echipă a companiei să efectueze o vizită de documentare în România, după ce aceştia au spus că vor extinderea în Europa Centrală şi de Sud-Est, potrivit unei postări de pe pagina Ambasadei României în Statele Unite ale Americii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu această ocazie, ambasadorul George Maior a prezentat măsurile implementate de România pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu. De asemenea, a menţionat sprijinul financiar oferit de Guvernul României pentru achiziţia de maşini electrice, ca măsură concretă de sprijin a extinderii utilizării vehiculelor ecologice.

Reprezentanţii Tesla au prezentat obiectivele companiei de extindere a activităţii în Europa Centrală şi de Sud-Est, care includ atât infrastructura de suport a vehiculelor electrice pe care le produce, cât şi noile tehnologii de stocare a energiei sau elementele ce susţin dezvoltarea oraşelor inteligente („smart cities”). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările