Articol publicitar

Startup-ul Crypto BH Network îşi va ţine listarea publică în următoarele săptămâni

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
aaaa

Startup-ul Crypto BH Network îşi va ţine listarea publică în următoarele săptămâni. Astfel, doritorii de token-uri care doresc să cumpere criptomonede la preţ fix o vor putea face cu ajutorul BHero, primul proiect mainnet al hubului BH Network.

BH Network va deveni primul proiect care organizează o vânzare publică pe platforma de lansare BHero, ca semn de încredere în abilităţile echipelor.

Ce este BHero

BHero este o platformă completă de lansare a criptomonedelor pentru startup-uri si proiecte NTF, iar principalul obiectiv al său este readucerea încrederii investitorilor şi antreprenorilor în sistemul de criptomonede. Astfel investitorii care doresc să urmeze calea mai sigură şi legală a criptomonedelor pot apela cu încredere la proiectul hubului BH Network.

BHero este primul proiect pe mainnet al hubului BH Network care va fi guvernat de tokenul BHAT, viitorul marketplace pentru freelanceri. Acesta este al doilea launchpad legal după  MaiarLaunchpad.com, cu integrare legală KYC şi AML la standardele globale, fiind pe deplin acceptată şi în Uniunea Europeană.

Astfel, orice startup legal care doreşte să adune fonduri în ultima rundă de vânzare publică numită şi public sale poate completa un formular disponibil pe BHero.com. Dacă echipa decide că acel proiect are un fundamental puternic şi modelul economic şi de business este de viitor, startup-ul îşi va putea susţine legal public sale-ul.

Ce este un public sale şi care sunt beneficiile acestuia

În următoarele săptămâni startup-ul Crypto BH Network îşi va ţine listarea publică, denumită şi public sale. Un public sale în piaţa crypto înseamnă o rundă cu tichete mici de pana la 500 de dolari. Astfel, investitorii mici şi mijlocii pot cumpăra un tichet care parează un număr specific de monede virtuale ale unui sturtup. 

Avantajele unui sturtup este că într-o rundă de investiţii îşi va deschide porţile către public şi va adăuga capital companiei.

Şi pentru cei care doresc să achiziţioneze criptomonede, platforma vine cu beneficii. Cumpărătorii au posibilitatea de a achiziţiona tokenurile la preţuri fixe. Prin comparaţie, când criptomonedele sunt achiziţionate de pe platformele centralizate (precum Binance.com) sau pe platformele descentralizate (precum Maiar.exchange), preţurile sunt volatile.

Fii mereu la curent cu ultimele noutăţi

Dacă doreşti să participi la public sale-ul organizat de BH Nework şi să nu ratezi noutăţile din domeniu, abonează-te la newsletter sau urmăreşte noutăţile postate pe platformele de socializare:

https://twitter.com/BlackHatNetwork

https://t.me/bhnetwork

https://www.facebook.com/BHNetworkToken

https://www.linkedin.com/company/bhnetwork

De asemenea, mai multe informaţii despre viitorul creării şi investiţiei în proiecte Web 3.0 vei putea găsi accesând site-ul BHero.com.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite