Articol publicitar

Românii de la ZoidPay înregistrează un volum de peste 2,9 milioane de dolari în 24 de ore după listarea pe DEX-ul Maiar

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
zoid

Criptomoneda proiectului românesc ZoidPay a fost listat marţi, începând cu orele 16:00, pe DEX-ul (Exchange Descentralizat) celor de la Elrond Network. În numai 24 de ore de la lansare, volumul de tranzacţionare ZoidPay a ajuns la aproape 3 milioane de dolari, iar $ZPAY a urcat pe locul 3 în topul criptomonedelor disponibile în Maiar.

Ambiţiosul proiect ZoidPay a fost lansat în anul 2018, cu scopul de a facilita plăţile cu criptomonede la scară globală şi a devenit rapid unul dintre principalii ambasadori ai finanţelor descentralizate (DeFi) în Web 3.0 – a treia generaţie de servicii de internet. 

CEO-ul companiei este Eduard Oneci, un tânăr bucureştean în vârstă de 32 de ani, care a creat o platformă care le permite utilizatorilor de criptomonede să efectueze cumpărături de la peste 100 de milioane de magazine din lume. Practic, utilizatorii extensiei ZoidPay pentru Google Chrome pot face cumpărături folosind diverse criptomonede ca mijloc de plată la orice comerciant care acceptă cardurile bancare VISA. 

În urma acestui parteneriat, cei peste 1,4 milioane de deţinătorii ai criptomonedei native de pe blockchain-ul Elrond, vor putea să efectueze cumpărături folosind $EGLD. 

zoid

În ultimele 24 de ore, ZoidPay a integrat şi criptomoneda $KDA, a celor de la Kadena, un proiect care îşi propune să extindă operabilitatea blockchain-ului în toate industriile.  

„În calitate de lider de piaţă în domeniul lichidităţilor criptografice, suntem încrezători cu privire la extinderea unor soluţii dezvoltate special pentru ecosistemul Kadena, care pot contribui la realizarea acestei viziuni de a face tehnologia blockchain disponibilă pe scară largă,” a declarat Eduard Oneci, CEO şi co-fondator al ZoidPay. 

zoid

Parteneriatul dintre ZoidPay şi Elrond Network nu este însă unul la fel ca şi toate celelalte, întrucât criptomoneda $ZPAY, lansată iniţial pe TomoChain, va fi migrată către blockchain-ul românesc al cărui fondator este sibianul Beniamin Mincu. 

„Proliferarea plăţilor Web 3.0 este un joc cu sumă pozitivă în care toţi cei implicaţi, de la consumatori la comercianţi şi parteneri de ecosistem, vor beneficia de pe urma adoptării. Îi urăm bun venit lui ZoidPay în ecosistemul Elrond Network şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru avansarea plăţilor cu ajutorul tehnologiei blockchain,” a spus Beniamin Mincu, CEO şi fondator al Elrond Network. 

Procesul a început în data de 16 februarie, iar deţinătorii de $ZPAY pot migra protocolul criptomonedei din TRC21 în ESDT (Elrond Standard Digital Token). Şi mai mult decât atât, în DEX-ul Maiar a fost lansat şi programul de Staking, care le permite deţinătorilor să obţină recompense recurente dacă aleg să blocheze criptomonedele $EGLD şi $ZPAY, care vor fi folosite pentru validarea tranzacţiilor de pe blockchain. 

Prin aceste schimbări, ZoidPay a mai făcut câţiva paşi importanţi spre obiectivul de a deveni un furnizor principal de lichiditate în lumea finanţelor descentralizate. În acest an, echipa condusă de Eduard Oneci îşi propune, printre altele, să emită carduri bancare fizice, care să le permită utilizatorii de criptomonede să efectueze plăţi şi către comercianţii din offline, folosind criptomonede. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite