România se pregăteşte de „Black Friday“. Firmele promit reduceri de până la 80%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Electronicele sunt cele mai căutate produse de Black Friday
Electronicele sunt cele mai căutate produse de Black Friday

Românii au împrumutat de la americani o nouă „sărbătoare naţională“: ziua în care magazinele au cele mai mari reduceri. Dacă în Statele Unite cumpărătorii se calcă în picioare pentru cele mai ieftine produse, nu toţi românii au aflat despre importantele scăderi de preţuri de vineri, 23 noiembrie.

CLUJ

Sute de magazine din Cluj anunţă reduceri substanţiale, de la 20% până la 80%, cu ocazia „Vinerii negre“. Află care sunt cele mai bune oferte şi orarul magazinelor care participă la campanie. Unul dintre cele mai solicitate magazine cu ocazia Black Friday va fi showroomul emag.ro, cel mai important jucător pe piaţa comerţului online din România. Din experienţa anilor trecuţi, clujenii au învăţat că din cauza numărului mare de comenzi care se iau online din toată ţara, serverele emag.ro se blochează în „vinerea neagră“. În aceste condiţii, oamenii se înghesuie la showroomul de pe strada Fabricii nr 9. Programul va fi de la 10.00 până la 20.00. Aflaţi mai multe despre reducerile din Cluj AICI!

MUREŞ

Vineri, 23 noiembrie, magazinele din Târgu-Mureş se raliază la Black Friday. Conceptul de Black Friday, ziua cu cele mai mari promoţii din an, a început să aibă succes şi în România, campania fiind profitabilă anul trecut, fapt ce a dus la continuarea ei şi în acest an. În cazul în care doriţi să-i faceţi un cadou persoanei iubite, la Marionnaud, din Promenada Mall, vor fi acordate reduceri de 25% la parfumuri, în timp ce la magazinul Sabrini, de la Mureş Mall, bijuteriile de argint vor putea fi achiziţionate cu 15% reducere. La Leonardo, pentru orice produse cumpărate în valoare de peste 100 de lei, veţi primi un cupon de reducere de 30% pentru cel de-al doilea. Aflaţi mai multe despre reducerile din Târgu Mureş AICI!

TIMIŞOARA

În noaptea de vineri spre sâmbătă, începnd cu miezul nopţii, zeci de magazine (inclusiv online) îşi oferă produsele la preţuri reduse chiar şi cu 90%. Timişorenii au putut încerca o "mostră" din ceea ce înseamnă "Black Friday", pentru că sâmbăta trecută mall-ul a fost deschis până la ora 1.00, cu ocazia "Chocolate Night", când unele magazine au oferit reduceri de 30 la sută. Aflaţi mai multe despre reducerile din Timişoara AICI!

CONSTANŢA

Ziua de vineri, 23 noiembrie, este aşteptată pentru reducerile promise la o serie de produse. Magazinele de electronice sunt cele mai vizate, datorită faptului că oferă promoţii consistente la bunuri altfel scumpe. Clienţii trebuie să fie însă atenţi la falsele reduceri făcute la produse care anterior au fost scumpite, doar pentru a fi expuse la vânzare, în Vinerea Neagră, la preţul real. Emag, Domo, Flanco, Altex, Yellow Store vor intra în competiţia de Black Friday cu reduceri ce vor depăşi, în unele cazuri, 50%. Aflaţi aici mai multe despre reducerile din Constanţa AICI!

GORJ

Magazinele Altex, situat pe strada Unirii, din centrul oraşului, Domo, aflat în Complexul comercial Parâng, şi Flanco, cu două spaţii de comercializare a produselor situate pe strada Victoria şi Aleea Digului, vor participa la Black Friday. Reducerile vor fi semnificative şi vor ajunge chiar şi la peste 50%. Magazinele se vor întrece în oferte, care mai de care mai tentante. Altex Şi Flanco vor oferi reduceri consistente la laptopuri, televizoare, electronice si electrocasnice. Aflaţi mai multe despre reducerile din Gorj AICI!

ARAD

Ofertele promoţionale ale magazinelor vor fi in principal la produse electronice şi electrocasnice dar şi la aparatura foto. În Arad, pe lângă aceste magazine care au oferte la produse electronice şi electrocasnice  sunt multe magazine de haine care au oferte promoţionale. Aflaţi mai multe despre reducerile din Arad AICI!

ZALĂU

Din informaţiile existente până în acest moment, la Vinerea Neagră a cumpărăturilor s-au înscris doar două magazine din Zalău, care îşi aşteaptă clienţii vineri, 23 noiembrie, cu promoţii. Este vorba despre Altex şi Domo (Kaufland). Aflaţi mai multe despre reducerile din Zalău AICI!

SIBIU

Sibienii sunt aşteptaţi vineri, 23 octombrie, cu reduceri substanţiale de către comercianţii de electronice şi electrocasnice sau cei de haine şi accesorii, Black Friday fiind preluat de la americani şi pus în practică în România, pentru prima dată, anul trecut. Magazinele din Shopping City Sibiu care vor avea reduceri şi oferte promoţionale cu ocazia Black Friday sunt Flanco, Real (24% la tablete si laptopuri), Domo, Carrefour, ETA2U şi Altex. Aflaţi mai multe despre reducerile din Sibiu AICI!

FOCŞANI

Black Friday este ziua în care magazinele din România promit reduceri substanţiale, unele ajungând şi la 50%. Magazinele din Focşani care si-au anuntat prezenta sunt  Altex şi Domo, care vor încerca prin promoţiile oferite să atragă clienţi cât mai mulţi, astfel încât şi profitul să fie consistent. Aflaţi mai multe despre reducerile din Focşani AICI!

IAŞI

Ieşenii au prins gustul cumpărăturilor din faţa calculatorului. Magazinele online, precum eMag au profitat de această comoditate. Anul trecut vânzările efectuate cu ocazia Black Friday au depăşit aşteptările, site-ul fiind chiar inaccesibil la un moment dat din cauza numărului foarte mare de utilizatori. Astfel, anul acesta magazinul online eMag oferă reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT. Clienţii pot beneficia de aceste reduceri începând cu ora cinci dimineaţa când vor putea achiziţiona frigidere, maşini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu până la 50%. Aflaţi mai multe despre reducerile din Iaşi AICI!

PLOIEŞTI

Recent, Flanco a inaugurat în Ploieşti, în Carrefour Shopping City cel de-al treilea magazin din oraş, după cel din Complexul Winmarkt, din centrul oraşului (B-dul Republicii, nr. 17-25) şi cel de la Real (Sat Blejoi, Nr. 1200). Cei de la Flanco au anunţat reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse şi o perioadă de promoţii Black Friday care va dura de vineri dimineaţă până duminică seară. Şi ofertele din „Vinerea neagră“ de la Altex s-ar putea prelungi în magazinele din Ploieşti în weekend-ul 24-25 noiembrie. Laptopuri, telefoane, electrocasnice din game variate pot fi cumpărate, timp de trei zile, cu reduceri consistente, care nu au fost dezvăluite, dar care sunt de minimum 10% şi pot ajunge până la peste 70%. Aflaţi mai multe despre reducerile din Ploieşti AICI!

ALEXANDRIA

Retaileri locali precum Altex, Flanco şi Domo se vor bate în reduceri pe 23 noiembrie, de Black Friday. Cele trei mari magazine electronice, electrocasnice şi IT din Alexandria vor aplica reduceri importante la toate categoriile de produse. Cele mai vânate se anunţă a fi telefoanele şi tabletele, dar ofertele promoţionale vor viza şi aparatura foto şi video. Aflaţi mai multe despre reducerile din Alexandria AICI!

BAIA MARE

La Baia Mare este prima dată când magazinele vor sărbători „Black Friday“. Până în acest moment trei magazine şi-au exprimat interesul de a organiza acest eveniment. Este vorba de hypermarketul „Cora“, „Domo“ şi „Altex“. Chiar dacă nu se cunosc încă foarte multe detalii, băimărenii sunt aşteptaţi vineri la o sesiune de shopping cu reduceri substanţiale. Aflaţi mai multe despre reducerile din Baia Mare!

BRAŞOV

Cei de la eMag promit reduceri foarte mari. Compania are de două luni şi un imens showroom la Braşov pe strada Nicolae Titulescu. Vom fi reduceri între 30%-60% la cele mai râvnite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile. La eMag black Friday începe vineri la ora 5.00 şi se încheie duminică la ora 24.00.  Cumpărătorii vor putea achiziţiona frigidere cu 499 de lei, maşini de spalat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum şi televizoare LED si 3D cu reduceri de pâmă la 50%. Aflaţi mai multe despre reducerile din Braşov!

BUZĂU

”Black Friday” este aşteptat cu nerăbdare şi la Buzău, nu numai de către cumpărători, dar şi de către comercianţi, care vineri se aşteaptă la vânzări duble, chiar triple, faţă de o zi obişnuită. Buzoienii au ocazia să cumpere ”la ofertă” de la produse de vestimentaţie, electronice şi articole IT, până la autoturisme nou-nouţe. Aflaţi mai multe despre reducerile din Buzău!

ORADEA

Orădenii care vor să ajungă la Flanco trebuie să ştie că acesta se găseşte în hipermarketul Real de pe strada Ogorului, la etajul 1. Pentru magazinul Altex trebuie să ajungă la centrul comercial Era Park, din Calea Aradului, în timp ce magazinul  Domo se găseşte în centrul comercial Oradea Shopping City, tot în Calea Aradului. În această zi şi hipermarketurile au pregătit reduceri, e drept, mai mici. Aflaţi mai multe despre reducerile din Bihor!

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite