Vinerea neagră reduce preţurile şi la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mall-ul va deveni neîncăpător vineri seara. FOTO: Arhiva Adevărul
Mall-ul va deveni neîncăpător vineri seara. FOTO: Arhiva Adevărul

După Valentine's Day şi Halloween, un alt "obicei" american prinde rădăcini în România. Ziua reducerilor cunoscută ca "Black Friday", ultima vineri din noiembrie, va fi "celebrată" şi la Timişoara.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, începnd cu miezul nopţii, zeci de magazine (inclusiv online) îşi oferă produsele la preţuri reduse chiar şi cu 90%. Timişorenii au putut încerca o "mostră" din ceea ce înseamnă "Black Friday", pentru că sâmbăta trecută mall-ul a fost deschis până la ora 1.00, cu ocazia "Chocolate Night", când unele magazine au oferit reduceri de 30 la sută.

Pe lângă magazinele online care oferă reduceri în această zi, cum ar fi eMag.ro, Altex.ro, Flanco.ro, F64.ro, Watchshop.ro, Oktal.ro, DiscountVoucher.ro, Koyos.ro, Evomag.ro sau Domo.ro, timişorenii pot mege şi la "locul faptei" pentru a căuta reducerile. "Epicentrul" reducerilor va fi locul unde sunt adunate cele mai multe magazine, adică Iulius Mall, unde vinerea neagră ţine... trei zile, adică tot weekend-ul. Principalele mărfuri vizate de reduceri sunt, în mod tradiţional, electronicele, iar Eta2u, Altex sau Flanco îi aşteaptă pe timişoreni cu oferte, la fel ca şi primul magazin Nikon deschis recent.Flanco oferă reduceri de până la 60 la sută, iar la Altex reducerile ajung chiar şi la 70 de procente. Nici Media Galaxy nu se lasă mai prejos, oferind reduceri de peste 50 la sută la produsele cele mai vândute, iar Yellow Store, cel de-al şaptelea magazin exclusiv Nikon din România oferă reduceri de până la 50 de procente la toate produsele.

Nu doar aparatura electronică se poate cumpăra la un preţ mai bun. Magazinul de genţi de toate felurile Mirano are tot weekend-ul oferta de "1+1", dar reduceri vor fi şi la haine sau încălţăminte, la Leonardo, Benvenuti, Office Shoes şi aşa mai departe.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite