Restaurantul lui Joseph Hadad, locul în care clienţii lasă 2.500 de euro pe zi. Care este succesul unei afaceri cu mâncare şi băuturi fine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o medie de 60 de clienţi pe zi şi 36 de angajaţi, restaurantul deschis de chef Joseph Hadad în Bucureşti a devenit un magnet pentru notele de plata mari, dar şi al clienţilor de calitate, care ştiu să recunoască „arta din farfurie“.

Restaurantul, cu o capacitate de 54 de persoane şi o zonă corporate amenajată la etaj, are 36 de angajaţi. Pe fiecare tură lucrează câte 7 persoane în bucătarie şi câte 5 ospătari. „Am mulţi angajaţi, însă nu pot lucra cu puţine persoane, pentru că toate reţetele pe care eu le creez reprezintă artă, de aceea mă voi lupta ca restaurantul meu să ia o stea Michelin în următorii doi ani", spune Joseph Hadad. 

Încasările restaurantului sunt în medie de 2.500 de euro pe zi, ceea ce înseamnă în jur de 75.000 de euro lunar. La o marjă de profit de 8-10%, nu este foarte mult, însă Joseph Hadad precizează că nu trăieşte exclusiv din acest profit.

Citeşte pe wall-street.ro mai multe despre succesul afacerii lui chef Joseph hadad 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite