Replica lui Cîţu pentru Teodorovici: Degeaba ameninţă presa şi degeaba îl dă afară pe Mişa. Prea mulţi ştiu adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalul Florin Cîţu a răspuns, pe pagina sa de Facebook, ministrului Teodorovici, catalogând reacţia acestuia faţă de presă drept „ieşire de spital” şi „incredibil de violentă”.

„ După ce a vrut să limiteze dreptul la muncă acum vrea să pună botniţă presei.-(“Nu ştiu dacă presa este obligată prin lege să verifice înainte informaţiile şi pe urmă să le publice-dar o să verific personal acest lucru-şi dacă nu există în lege o să propun eu modificarea această, inclusiv o amendă”.- Eugen Teodorovici) 

  

Deşi nu se grăbeşte cu bugetul pentru 2019, Eugen Teodorovici are o reacţie deplasată legat de un subiect extrem de delicat. 

  

 În loc să ameninţe presă, Eugen Teodorovici ar trebui să facă două lucruri: 

  

- să ne dea acces nouă, opoziţiei, să verificăm veridicitatea execuţiei bugetare pentru 2018. 

  

- să nu mai dea ordonanţe, OUG 90/2017 şi OUG 114/2018, prin care să se protejeze de abateri, nereguli şi măsluiri ale datelor oficiale. Informaţiile pe care le prezintă public să fie adevărate sub obligaţia răspunderii penale. Aşa o să fie şi el obligat să prezinte adevărul. 

  

După această ieşire “de spital” a lui Eugen Teodorovici, şi au mai fost şi altele în acest an, rămâne o singură întrebare legitimă: 

  

- de unde ştia Darius Valcov cu o lună înainte de publicarea oficială a execuţiei bugetare cifrele deficitului bugetar pentru 2018? Datele sunt secret de serviciu până la data publicării lor. Alo, procuratură generală?! 

  

 P.S. Degeaba îl dai afară pe Mişa. Sunt prea mulţi cei care ştiu adevărul”, scrie Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite