Articol publicitar

Profitaţi de oferta Last minute de la LINK Academy şi economisiţi 650 de euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce mulţi tineri se luptă să-şi găsească un loc de muncă, cei din domeniul IT au la dispoziţie nenumărate oportunităţi din care să aleagă.

Încă nu e prea târziu să vă mai bucuraţi de vară! Profitaţi de această ofertă specială Last minute, rezervaţi-vă un bilet spre perfecţionarea în IT şi economisiţi până la 650 de euro. Grăbiţi-vă, oferta este valabilă până la sfârşitul lunii august!

Câştigă în fiecare lună şi până la câteva salarii medii (chiar şi începătorii câştigă lunar în jur de două salarii medii) şi nu sunt nevoiţi să aştepte după un loc de muncă, locul de muncă îi aşteaptă pe ei.

În România, numărul de anunţuri de angajare în IT este în creştere constantă, astăzi aproximativ fiecare al cincilea anunţ de angajare este destinat IT-iştilor. Aceste date statistice sunt cel mai bun indicator al faptului că cine deţine cunoştinţele şi abilităţile practice necesare poate să câştige foarte bine.

În ciuda unei opinii larg răspândite, ca să lucrezi în IT nu ai nevoie de o diplomă de facultate. De fapt, aproximativ 70% din programatorii (cei mai bine plătiţi experţi în IT) din întreaga lume activează fără o diplomă de facultate în acest domeniu. Ca să lucrezi în IT, ai nevoie doar de cunoştinţe practice. Acestea sunt cele mai importante şi pot fi dobândite de către oricine, indiferent de experienţa anterioară.

De cât timp aveţi nevoie pentru a începe o carieră (de succes) în IT?

Ca să beneficiaţi de o educaţie recunoscută pe plan internaţional şi să începeţi o carieră în IT, aveţi nevoie de un sistem educaţional care va dura cel puţin 12 luni şi care, indiferent de cunoştinţele anterioare, vă va asigura tot ceea ce vă trebuie pentru primul job. În general, alte cursuri care durează doar câteva luni nu vă pot garanta cunoştinţele necesare pentru a intra în lumea IT-ului.

Cursurile IT specializate, intensive şi concentrate pe predarea cunoştinţelor practice, sunt cel mai bun mod de a dobândi competenţe care vă vor asigura, imediat după finalizarea şcolarizării, un loc de muncă bine plătit unde veţi câştiga lunar chiar şi sume de cinci cifre.

Cea mai practică şcoală pentru ocuparea unui loc de muncă în domeniul IT

La noi în ţară, dar şi în ţările vecine, LINK Academy formează de ani de zile cu succes oameni pentru cele mai bine plătite joburi din ziua de astăzi . LINK Academy este singura instituţie din ţară autorizată de Departamentul de Examinare Internaţională Cambridge şi alte trei companii IT lider din lume, pentru formarea cursanţilor conform unui program avansat de tehnologia informaţiei.

Certificatele Cambridge, Microsoft, Zend, Oracle şi Adobe sunt doar câteva dintre numeroasele certificate pe care le puteţi obţine gratuit după finalizarea şcolarizării la LINK Academy, iar acestea vor fi biletul vostru pentru călătoria în lumea IT-ului.

Programare, design, administrare IT… Voi alegeţi

Cursanţii LINK Academy pot alege între şase programe IT importante. În funcţie de domeniul IT care vă atrage cel mai mult, puteţi deveni expert în programare, administrarea reţelelor, design, IT business, design 3D şi CAD sau în dezvoltarea aplicaţiilor mobile. Orice veţi alege, nu veţi da greş. Oricare dintre aceste profesii vă garantează un job excelent şi salarii mari – chiar de la început.

Imagine indisponibilă

Aveţi oportunitatea să alegeţi şi modul în care veţi frecventa cursurile. Pe parcursul şcolarizării, aveţi la dispoziţie peste 70 de calculatoare în săli de clasă dotate modern, proiectate conform standardelor Cambridge University.

Dacă vreţi o libertate mai mare în timpul studiului sau nu puteţi să fiţi prezenţi fizic în sălile de clasă, obţineţi toate competenţele şi diplomele asigurate de LINK Academy prin învăţământul la distanţă, prin intermediul internetului – din orice oraş sau ţară, cu ajutorul sistemului nostru unic de învăţământ la distanţă (Distance Learning System) pe care îl dezvoltăm de peste 20 de ani.

În această vară vă puteţi schimba viaţa!

Dacă în anul care vine investiţi în şcolarizarea la LINK Academy, vara viitoare veţi putea să lucraţi la proiectele proprii, dar şi să profitaţi de ceea ce aţi învăţat deoarece mulţi cursanţi de la LINK Academy încep să câştige chiar din timpul şcolarizării. Profitaţi de această ofertă unică Last minute şi începeţi să vă faceţi bagajele pentru cea mai importantă călătorie din viaţa dumneavoastră – călătoria către un viitor sigur.

Grăbiţi-vă, numărul de locuri este limitat!

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite