Patria Bank şi-a dat restanţierii pe mâna recuperatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patria Bank a vândut către InvestCapital LTD, companie membră a Grupului Kruk, portofoliul de creanţe neperformante în valoare de 245 de milioane de lei, a anunţat Deloitte România şi Reff şi Asociaţii, firma de consultanţă care a asistat tranzacţia.

„În premieră pentru istoria sa recentă şi în linie cu planul de afaceri pentru acest an, Patria Bank a finalizat vânzarea unei prime tranşe de credite neperformante şi se află în proces de vânzare a unei noi tranşe”, a declarat Daniela Iliescu, membru al CA al Patria Bank.

Echipa de consultanţi financiari Deloitte România a asigurat servicii complete de asistenţă pentru structurarea tranzacţiei, pregătirea bazelor de date, planificarea şi coordonarea procesului de vânzare. Echipa a fost condusă de Radu Dumitrescu, Partener Servicii Suport în Tranzacţii, iar Bogdan Mazilu, Assistant Director, a asigurat coordonarea serviciilor de asistenţă financiară cu sprijinul consultanţilor Crina Ciudin şi Radu Constantin.

Reff şi Asociaţii a fost implicată în toate etapele procesului competitiv de selecţie a unui cumpărător, de la structurarea juridică preliminară, la redactarea contractului de cesiune propus de către bancă potenţialilor investitori, precum şi pe parcursul sesiunilor de negociere. De asemenea, societatea de avocaţi va asista Patria Bank până la finalizarea formalităţilor post-transfer. Proiectul a fost condus de Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff şi Asociaţii, şi coordonat de Andreea Şerban, Managing Associate, cu implicarea Lorenei Roşia (Butuşină), Senior Associate, şi a Dianei Rotaru, Associate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite