Operaţiunile din Europa de Centrală şi de Est şi Rusia ale Philips vor fi conduse de Maxim Kuznetsov

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maxim Kuznetsov philips

Maxim Kuznetsov a fost numit Market Leader Philips pentru Europa Centrală şi de Est şi Rusia, iar din noul rol va fi responsabil pentru contribuţia pe care Philips o aduce sănătăţii şi stării de bine a oamenilor, precum şi pentru agenda de inovaţie în cele 30 de ţări din CEER.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global în tehnologia medicală, anunţă numirea lui Maxim Kuznetsov în poziţia de Market Leader Philips Europa Centrală şi de Est şi Rusia. Numirea lui Maxim urmăreşte optimizarea structurii companiei Philips, prin preluarea responsabilităţilor într-o structură combinată pentru Rusia şi Europa Centrală şi de Est, sub aceeaşi conducere. În acest nou rol, Maxim Kuznetsov va coordona echipa Philips formată din 1600 de angajaţi, din 30 de ţări.

Maxim Kuznetsov a deţinut anterior poziţia de Market Leader Rusia şi Asia Centrală, iar numirea în noul rol a intrat în vigoare din ianuarie 2021.

Apreciez responsabilitatea de a fi Market Leader CEER şi sunt mândru că deja de 15 ani contribui la îmbunătăţirea vieţii oamenilor prin inovaţie. Sănătatea şi starea de bine a oamenilor a fost întotdeauna o prioritate, atât pentru companie, cât şi pentru mine personal. Tehnologiile noastre de consum sunt dezvoltate sub conceptul de continuum al sănătăţii şi ajută în gestionarea unui stil de viaţă sănătos, iar soluţiile noastre medicale joacă un rol esenţial, contribuind la îmbunătăţirea sistemelor de sănătate, un aspect cu atât mai important în timpul pandemiei COVID-19,” a declarat Maxim Kuznetsov, Market Leader Europa Centrală şi de Est şi Rusia. 

Maxim s-a alăturat companiei Philips în 2005 şi, în ultimii 15 ani, a deţinut diverse poziţii în vânzări, marketing şi market management. În 2012, a fost numit General Manager & Commercial Leader Consumer Lifestyle în cadrul Philips Ucraina. În 2014, a devenit Sector Market Leader Philips Consumer Business Rusia şi CIS (Comunitatea Statelor Independente). În 2017, a preluat rolul de Market Leader RCA fiind responsabil de activitate în Rusia, statele CIS şi Philips Innovation Labs “Skolkovo”.

Prin implicarea lui Maxim, segmentul de îngrijire a sănătăţii în cadrul Philips a crescut şi s-a dezvoltat, iar mai multe tehnologii medicale inovatoare au fost lansate pe pieţele coordonate de el. Sub conducerea lui, în Rusia a fost lansat magazinul online oficial al Philips pentru produse de sănătate şi au fost dezvoltate noi modele de business, inclusiv cel de consultanţă în domeniul sănătăţii. A implementat partea de contracte directe pentru distribuţia de echipamente medicale, parteneriatele public-private şi contractele de servicii de tehnologie medicală (medical technology services - MTS). Un accent puternic a fost pus şi pe dezvoltarea portofoliului  de soluţii şi echipamente medicale relevante la nivel local. 

Despre Royal Philips 

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este lider în domeniul tehnologiilor medicale concentrându-se pe îmbunătăţirea sănătăţii şi stării de bine a oamenilor şi asigurând rezultate mai bune de-a lungul continuumului medical de la un stil de viaţă sănătos şi prevenire, la diagnosticare, tratament şi îngrijire la domiciliu. Philips valorifică tehnologia avansată şi înţelegerea nevoilor consumatorilor şi a perspectivelor clinice pentru a oferi soluţii integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica de diagnostic, terapia ghidată imagistic, monitorizarea pacienţilor şi informatică medicală, precum şi sănătatea consumatorilor şi îngrijire la domiciliu. Philips a generat în 2020 vânzări de 19,5 miliarde de euro şi are aproximativ 82.000 de angajaţi cu vânzări şi servicii în peste 100 de ţări. Noutăţi despre Philips pot fi găsite la http://www.philips.com/newscenter

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite