Articol publicitar

OMNIASIG a lansat o nouă asigurare destinată în principal chiriaşilor

0
0
Omniasig

Casa este locul în care te relaxezi cu familia şi în care vrei să te simţi cel mai în siguranţă. Indiferent dacă este proprietate personală sau este închiriată, îţi doreşti ca bunurile tale din casă să fie în afara pericolului şi să nu ai grija înlocuirii acestora.

Pentru asta, cel mai mult te poate ajuta o asigurare pentru bunurile din locuinţa ta, care include şi ASISTENŢĂ TEHNICĂ LA DOMICILIU, adică reparaţii de urgenţă* la tine acasă, exact atunci când ai nevoie de ele: intervenţie rapidă, cu personal specializat pentru remedierea avariilor accidentale la: instalaţii de apă, curent, gaz, centrala termică, geamuri, uşi, sau acoperiş.

În plus, o astfel de asigurare de la OMNIASIG îţi acoperă şi răspunderea ta civilă faţă de terţi – vizitatori, trecători şi, mai ales, vecini. De exemplu, atunci când îl inunzi pe vecinul de la etajul de sub tine, poţi să foloseşti cu încredere asigurarea. Şi toate acestea la un preţ foarte accesibil.

*personalul tehnic specializat va sosi la tine pentru efectuarea reparaţiilor în maxim 3 ore, dacă stai în Bucureşti, sau în maxim 5 ore în alte localităţi din ţară.

Ce riscuri poţi să laşi în grija asigurării?

Vrei să stai liniştit că orice s-ar întâmpla cu bunurile tale din casă, tu eşti protejat? Iată ce îţi mai acoperă această asigurare:

  • Daunele produse bunurilor tale prin incendiu sau explozie;
  • Daunele produse de fenomene electrice (de exemplu, pene de curent) aparaturii electronice şi electrocasnice;
  • Furtul bunurilor prin efracţie sau tâlhărie;

Totodată, oferim protecţie şi mobilierului din casă, obiectelor vestimentare (îmbrăcăminte şi încălţăminte) şi altor obiecte casnice şi decorative (perdele, draperii, covoare).

Şi nu uita – această asigurare include şi ASISTENŢĂ TEHNICĂ LA DOMICILIUreparaţii rapide la tine acasă, făcute prin personal specializat, pentru remedierea avariilor accidentale la: instalaţia de apă, curent, gaz, centrala termică, geamuri, uşi, sau acoperiş. Trebuie doar să suni la call-center-ul OMNIASIG, 021.9669, dacă te confrunţi cu următoarele avarii:

  • La instalaţiile de apă sau canalizare (spargerea, înfundarea conductelor de apă, defectare robineţi);
  • La instalaţia de încălzire proprie (centrală termică, spargerea conductelor, defectare robineţi), instalaţia de gaze;
  • La uşile exterioare (inclusiv blocarea) sau ferestrele exterioare;
  • La încuietori, deteriorarea, furtul, pierderea sau uitarea în interior a cheilor de acces;
  • La instalaţia electrică / pene de curent.

PREŢ ACCESIBIL

Trăim într-o lume care este pe zi ce trece tot mai aglomerată, mai agitată, mai plină de tot mai multe responsabilităţi. Noi îţi oferim însă o soluţie foarte simplă, prin această asigurare, pe care o poţi încheia foarte uşor şi rapid, în doar câteva minute, chiar şi de la distanţă, apelând la orice reprezentant OMNIASIG.

Poliţa are un preţ foarte accesibil în funcţie de scenariul de asigurare, începând de la doar 60 lei / an şi îţi asigură liniştea ştiind că dacă se întâmplă ceva cu bunurile din casa ta, tu îţi vei putea continua viaţa şi activitatea, bazându-te pe OMNIASIG.  

Vrei mai multe detalii despre această asigurare sau o ofertă personalizată? Scrie-ne aici şi îţi vom răspunde imediat!

#OMNIASIG

#CuToataIncrederea

www.omniasig.ro

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite