O fabrică românească de peste 100 de ani, care a livrat încălţăminte în SUA şi URSS, obţine venituri din închirierea unor spaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

O fabrică românească de peste 100 de ani, care livra încălţăminte militară SUA, URSS şi altor state europene, obţine venituri din închirierea unor spaţii.

Începând cu o tăbăcărie în anii ’20, Flaros a devenit în timp una din cele mai mari fabrici din România de încălţăminte şi accesorii. În cadrul producţiei, Flaros avea o capacitate de peste 50.000 de unităţi.

În anii 80 se livrau aproximativ un milion de perechi de încălţăminte pe piaţa fostei U.R.S.S. Pe lângă aceasta piaţă Flaros exporta şi în Statele Unite, Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. În Africa şi Orientul Mijlociu se exporta preponderent încălţăminte militară.

Începând cu anii 90 fabrica a lucrat în proporţie de 95 % în sistem lohn adresându-se exportului către pieţele din Europa : Olanda, Franţa, Anglia, Germania, Spania, Belgia, Italia.

Începând cu anul 2009, producţia de încălţăminte a fost externalizată, astfel încât S.C. Flaros S.A. a trebuit să-şi diversifice sursele de venituri. 

Soluţia găsită de managementul societăţii a fost închirierea de spaţii pentru producţie şi depozitare către agenţi economici şi persoane fizice. Locaţia centrală reprezintă principalul atuu care a dus la atragerea de clienţi dornici să închirieze spaţiile din proprietatea S.C. Flaros S.A.

La acest moment producţia rămâne oprită pe termen nedeterminat, veniturile societăţii fiind realizate în proporţie de 100% din închirierea spaţiilor aflate în proprietatea S.C. Flaros S.A. 

Pentru că spaţiile să corespundă într-un grad cât mai ridicat cerinţelor clienţilor, au fost desfăşurate lucrări de îmbunătăţire şi amenajare a clădirilor în scopul creării unor condiţii propice desfăşurării activităţii clienţilor noştri.

La acest moment avem în proprietate 10000 de metri pătraţi disponibili spre a fi închiriaţi, spaţiile putând să fie utilizate ca spaţii de producţie sau depozitare.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite