Nu folosiţi: Trusă scule Yamato

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moda 3 în 1 este una câştigătoare pe timp de criză. Când toţi ne gândim la diverse moduri de economisire, iată că unii producători ne sar în ajutor.

V-aţi obişnuit în anii îmbelşugaţi să vă cumpăraţi câte un produs pentru fiecare nevoie. În 2009 nu mai are rost să faci asta. Dacă găseşti mai multe produse la pachet, la un preţ chiar mai mic decât al fiecărui produs în parte în alte magazine, cumperi cu siguranţă. Ce mai contează că nu ai acum nevoie de ele? Viaţa e lungă. Pivniţa trebuie umplută şi ea.

Dacă nu sunteţi un meseriaş, măcar să arătaţi ca unul. Trusa Yamato nu este deloc de producţie niponă cum ar părea la prima vedere. Este unul din produsele celebre oferite de companiile chineze de garaj. Produsul de bază este reprezentat de o şurubelniţă cu şase capete interschimbabile pentru persoane cu un singur cap, din păcate fără şanse de a fi înlocuit. Produsul pare unul solid. Te chinui puţin să poţi înfileta ceva, dar la banii ăştia merită. Gândiţi-vă că această şurubelniţă costă doar 5,5 lei. În plus, pe lângă ea, în trusă aveţi şi o şurubelniţă de verificare unicat, care se rupe de la prima încercare de a o atinge.

Dacă aveţi curajul să o băgaţi în priză să ştiţi că ar trebui să valorificaţi potenţialul acesta. Unii nu au curajul să se lupte cu urşii, dar dumneavoastră aveţi curajul să băgaţi în priză ceva ce te trânteşte garantat mai ceva decât ursul. Oferta nu se opreşte aici. Scula este o adevărată pomană. Vi se oferă şi un cutter. Un produs care taie mai bine decât orice pofta de a mai face astfel de cumpărături. Dacă îi veţi rezista şi acestui produs, criza chiar v-a influenţat puternic.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite