Noul președinte al evaluatorilor este un bancher

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre primii membri Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România(ANEVAR), Marian Petre a preluat mandatul de preşedinte al Asociaţiei pentru o perioadă de doi ani, începând cu 1 ianuarie 2012. El l-a înlocuit astfel pe Filip Stoica, preşedintele ANEVAR în perioada 2010-2011.

Statutul Asociaţiei prevede mandate prezidenţiale de câte doi ani. De asemenea, fiecare preşedinte este ales cu doi ani înainte de a prelua funcţia, perioada în care are funcţia de prim-vicepreşedinte, ajungând astfel să cunoască foarte bine organizaţia.

Încă din 1993, Marian Petre este lector de bază pentru calificarea experţilor evaluatori în cadrul programelor derulate de ANEVAR, ANP (Agenţia Naţională de Privatizare), Universitatea IRECSON, IROMA (Institutul Român de Management) sau ASE (Academia de Studii Economice) în programul MBA şi de studii aprofundate.

Marian Petre  este membru Acreditat ANEVAR (MAA), Membru RICS (Royal Chartered Surveyors) şi REV (Evaluator Recunoscut European).

Marian Petre este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, specializarea Tehnologia Construcţiilor de Maşini și în prezent activează în cadrul Băncii Comerciale Române ca şi coordonator la Departamentul de Management al Garanţiilor.

Înfiinţată în 1992, ANEVAR este o societate independentă care promovează standardele şi practicile profesionale în domeniul evaluării. ANEVAR reprezintă  4.000 de membri titulari persoane fizice şi 275 de companii care deţin calitatea de membri corporativi.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite