Articol publicitar

MET România Energy este primul furnizor din România care a obţinut certificarea internaţională TÜV Rheinland Energy

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ff

MET România Energy, unul dintre furnizorii de top de energie electrică din România, face parte din grupul MET, cu sediul central în Zug, Elveţia. Compania furnizează energie consumatorilor finali şi propune un produs customizat, de energie verde, produsă 100% din surse regenerabile de la începutul anului 2015.

MET a implementat procese şi instrumente adecvate pentru a echilibra energia verde pentru produsul „NaturePower”. Pe baza de previziuni de consum şi producţie, precum şi a unor cifre reale, cantităţile de energie verde sunt echilibrate într-un mod fiabil şi transparent.

NaturePower se diferenţiază de celelalte  produse 100% regenerabile printr-o balanţă foarte precisă a producţiei versus consum, respectiv la nivel orar şi prin acreditarea obtinută de la un organism internaţional de elită, TÜV Rheinland Energy GmbH. Criteriile de certificare care stau la baza auditării produsului oferit sunt: producţia de energie electrică brută, din care se scade consumul propriu tehnologic al unităţii de producţie contractate, instalaţiile de producţie să fie certificate ca instalaţii de producţie energie regenerabilă, certificatele fiind emise de sisteme de certificare recunoscute. MET are un sistem fiabil şi transparent de urmărire în permanenţă a cantităţilor achiziţionate/furnizate către clienţii finali, contractelor de achiziţie, autorizaţiilor de funcţionare, licenţe, contractele de furnizare energie electrică, balanţa consumului orar al consumatorului pentru toate punctele de consum versus producţia orară de energie regenerabilă contractată, garanţii de origine.

Produsul oferit este supus unei verificări periodice cu privire la respectarea criteriilor şi auditat anual. În cadrul auditurilor de urmărire, sunt verificate soldurile de producţie şi consum ale produsului de energie verde pentru perioada de monitorizare anterioară, precum şi buna funcţionare a proceselor şi instrumentelor.

Rezultatul acestor demersuri din cadrul verificării produsului oferit, NaturePower, este „Dovadă certificată a originii pentru electricitate”,  printr-un proces de certificare independent realizat de TÜV Rheinland Energy GmbH.

MET România Energy este primul furnizor din România care a obţinut această certificare şi pe care o oferă cu încredere clienţilor săi, solicitările fiind în trend cu tendinţa de consum a energiei verzi şi a reglementărilor privind reducerea emisiilor de carbon.

Cu o echipă în care tinereţea şi experienţa se îmbină în mod armonios, MET România Energy lucrează în permanenţă la inovarea de noi produse pentru a oferi clienţilor săi cele mai bune servicii, devenind astfel una dintre cele mai importante companii ce furnizează energie electrică, gaze naturale şi servicii energetice din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite