Mechel anunţă reluarea producţiei de sârmă la uzina Ductil Steel Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uzina de la Buzău a oprit producţia la 15 decembrie 2012
Uzina de la Buzău a oprit producţia la 15 decembrie 2012

Divizia metalurgică est-europeană Mechel anunţă reluarea producţiei de sârmă şi produse din sârmă la uzina ductil Steel Buzău, se arată într-un comunicat al companiei cu capital rusesc.

Producţia sârmei şi a produselor din sârmă se reia la întreprinderea buzoiană după o perioadă de oprire temporară, mai exact din 15 decembrie 2012.
În perioada întreruperii activităţii au fost realizate toate lucrările necesare de întreţinere a capacităţilor de producţie şi au fost centralizate comenzile.

Va fi reluată şi producţia de laminate

În prezent, uzina dispune de o cantitate de materie primă suficentă pentru a asigura producţia continuă a sârmei şi a produselor din sârmă în conformitate cu solicitările existente. Producţia de laminate va fi reluată imediat după finalizarea reparaţiilor programate la laminor.
Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje şi energie electrică. Mechel asociază producători de cărbune, concentrat de minereu, nichel, oţel, produse laminate, armături metalice, energie electrică şi termică. Produsele companiei Mechel se comercializează pe piaţa internă şi piaţa externă.
În România, grupul Mechel este prezent prin şase întreprinderi metalurgice: Mechel Târgovişte, Mechel Reparaţii (tot la Târgovişte), Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu, Laminorul Brăila.
 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite