Litoralul românesc aşteaptă la vară 7.000 de turişti israelieni

0
0
Staţiunile româneşti de la Marea Neagră sunt promovate în Israel
Staţiunile româneşti de la Marea Neagră sunt promovate în Israel

În jur de 7.000 de turişti din Israel sunt aşteptaţi pe litoaralul românesc în această vară, cu peste 50% mai muţi decât ne-au vizitat anul trecut.

Anul trecut au ajuns pe litoralul românesc 4.500 de turişti israelieni, care au utilizat servicii turistice în valoare de 4,5 milioane dolari pentru pachete de vacanţă şi excursii opţionale la atracţiile din Constanţa şi Tulcea.

„Continuăm proiectul cu Meshek Wings şi azi, după prima zi a târgului de turism International Mediterranean Travel Market de la Tel Aviv, anunţăm oficial că în această vară vom avea trei chartere/săptămână şi aproximativ 7.000 turişti israelieni vor ajunge pe litoral în staţiunile Mamaia, Năvodari si Eforie. Asociaţia va demara şi în acest an o campanie de publicitate în mass-media din Israel, un proiect care a dovedit că atrage incoming cu o creştere spectaculoasă de turişti israelieni pe litoralul românesc”, a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării Corina Martin.

Şi reprezentanţii agenţiilor de turism din România spun că turiştii israelieni ar putea să reprezinte un plus pentru litoralul românesc.

„Piaţa din Israel este foarte importantă pentru turismul din România, pentru că sunt foarte mulţi turişti israelieni care doresc să vină în România. Litoralul este capabil să ofere servicii de calitate, iar cele 3 chartere pe săptămână sunt dovada că suntem capabili să susţinem aceste servicii de calitate. Sper ca anul viitor să avem în fiecare zi zboruri din Israel”, a declarat preşedintele Asociaţiei naţionale a Agenţiilor de Turism, Aurelian Marin.

La rândul său, Meidan Butnaru, director operational şi comercial la Meshek Wings, agenţia care aduce turiştii israelieni pe litoralul românesc, spune că va continua proiectul cu Mamaia, care va demara din luna iunie, ci nu în iulie ca anul trecut.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite