Joburi plătite cu 60.000 - 100.000 euro, disponibile la un târg virtual de cariere. Cum vă puteți înscrie

0
Publicat:

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) organizează pe 11 octombrie un nou eveniment EU Virtual Careers Fair, la nivelul întregii Uniuni Europene.

Lupă pusă pe cuvântul Jobs dintr-un ziar
Doar în Europa și Marea Britanie sunt aproape 13.000 posturi disponibile

Angajatorii se pot conecta online cu profesioniști din domeniul financiar-contabil în căutare de noi oportunități de carieră, de la cei aflați la început, până la cei cu experiență. Evenimentul, la care candidații se pot înscrie gratuit va avea loc pe 11 octombrie 2023, online și va fi accesibil în intervalul orar 8:00 - 20:00 CET.

Reunind angajatori de top din întreaga Uniune Europeană, târgul este dedicat celor care explorează noi opțiuni de dezvoltare profesională, își schimbă direcția spre o nouă zonă de carieră sau, pur și simplu, testează piața muncii. Pe parcursul celor 12 ore, se vor împărtăși o serie de sfaturi practice de angajare, prin intermediul unor webinarii live susținute de experți, videoclipuri, chat-uri live cu reprezentanți ACCA și angajatori, care vor acoperi subiecte utile precum abilitățile necesare în cadrul unui interviu sau redactarea CV-ului.

Evenimentul face parte dintr-o inițiativă globală a ACCA de sprijinire a profesioniștilor care doresc să își dezvolte cariera în domeniul financiar-contabil, indiferent dacă sunt sau nu membri ACCA. Prin aceasta, târgul este o extensie a celei mai mari platforme de locuri de muncă în domeniul financiar-contabil la nivel mondial: https://jobs.accaglobal.com/

13.000 posturi doar în Europa și UK

Târgul de cariere conține anunțuri din toate regiunile lumii, doar în Europa și Marea Britanie fiind disponibile aproape 13.000 de locuri, unele dintre acestea chiar foarte bine plătite.

Spre exemplu, un post de director financiar în Belgia, cu posibilitatea de a deveni partener, este plătit cu 60.000 – 100.000 euro pe an.

Marea Britanie scoate peste 8.700 de joburi la concurs, unele fiind plătite cu peste 82.000 lire sterline/an.

Și Germania are aproape 900 de posturi disponibile, mai toate anunțurile făcând referire la competitivitate între angajați, fără a menționa și salariul.

Și Franța are peste 500 de posturi disponibile, Luxemburg 200, Spania aproape 300, Polonia 761, Italia 302, iar România 108.

Înscriere gratuită, munca de oriunde

Prima ediție virtuală a târgului de cariere ACCA a fost organizată în regiunea noastră în luna martie 2020, pe fondul restricțiilor de mobilitate impuse de COVID-19. Participarea extinsă și succesul său au determinat ACCA Southern Europe să revină cu o nouă ediție online în noiembrie 2020. „În cadrul ediției de anul trecut, 2022, am avut 134 de angajatori și 1260 de candidați participanți", explică Andreia Stanciu, Head of ACCA Southern Europe. "În continuare, anul acesta avem oferte de muncă de la peste 100 de angajatori din 13 țări ale Uniunii Europene, lucru care ne bucură foarte mult. Oferim, astfel, oportunități importante de carieră membrilor noștri și tuturor celor care activează domeniul financiar-contabil, în condițiile în care profesia a demonstrat că nu cunoaște granițe și că experții valoroși pot veni de oriunde și lucra de oriunde.”

Participarea candidaților la târg este gratuită, aceștia având nevoie doar de un computer, un telefon mobil sau o tabletă cu acces la internet. Pe lângă ofertele propriu-zise de locuri de muncă, în cadrul târgului, ACCA va oferi - gratuit - sesiuni de consiliere în carieră, precum și prezentări despre cum va arăta profesia contabilă în viitor, din perspectiva asociației. Înscrierile se pot face la adresa ACCA EU Virtual Careers Fair (vfairs.com)

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite