Articol publicitar

JacTravel continuă angajările în Mureş şi Cluj, după trecerea sub umbrela brandului Webjet

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

JacTravel, unul dintre liderii globali în domeniul turismului, face noi angajări anul acesta pentru birourile din Târgu Mureş şi Cluj-Napoca. După fuziunea cu Totalstay, în anul 2015, compania s-a dezvoltat în mod constant, ajungând la peste 270 de angajaţi în ţara noastră.

Forţa de muncă disponibilă în România este bine educată, creativă şi condusă de ambiţie, ceea ce determină ca business-ul să se dezvolte în continuare în cele două locaţii din Transilvania, afirmă reprezentanţii JacTravel.

Încă din anul 2007, ne-am dat seama că există o oportunitate extrem de bună de a concentra unele activităţi globale care se derulau în diverse ţări, în cadrul unui singur centru din România. Am descoperit candidaţi cu studii universitare, vorbitori de limbi străine şi ambiţioşi, lucru care a contribuit la dezvoltarea rapidă a companiei noastre. În prezent, avem peste 270 de angajaţi în Mureş şi Cluj, cărora le oferim multiple oportunităţi de dezvoltare, atât la nivel naţional, cât şi global” afirmă conducerea echipei JacTravel din România.

JacTravel angajează persoane cu diverse niveluri de experienţă, în domenii variate, precum financiar, IT, suport clienţi şi content management. Printre beneficiile oferite echipei se numără tichetele de masă, perioada de probă plătită, asigurare medicală şi bonus de performanţă. “E o oportunitate bună de a lucra într-un mediu multicultural şi totodată de a colabora cu oameni extrem de pricepuţi în domeniul turismului” spune Gabriella Nemeth, membră a echipei JacTravel.

Imagine indisponibilă

La acestea se adaugă un program variat de cursuri, training-uri şi activităţi organizate pentru distracţie şi socializare. Fiecare angajat este încurajat să înveţe cât mai multe despre business şi să facă schimbări între departamente pentru a-şi lărgi posibilităţile de dezvoltare în carieră.

JacTravel România este un loc excelent de lucru din mai multe motive. În primul rând, industria turismului este una extrem de dinamică şi atractivă, iar poziţia noastră ca număr 2 în sectorul B2B hotel wholesaler aduce multe provocări pentru dezvoltarea profesională şi personală a fiecărui membru din echipă. Suntem focusaţi pe angajaţi şi susţinem dezvoltarea lor printr-o schemă de învăţare şi training, care nu există în cazul multor companii din domeniu. Totodată, oferim oamenilor noştri posibilitatea de a călători regulat sau chiar de a lucra permanent în birourile noastre din Londra, Edinburgh, Dubai, Orlando, Beijing şi Hong Kong. Nu în ultimul rând, promovăm un mediu de susţinere şi colaborare, tocmai pentru ca fiecare angajat să se simtă parte a unei familii.” mai adaugă conducerea JacTravel România.

adv

JacTravel este al doilea nume important la nivel global în domeniul turismului, pe sectorul său de activitate. În fiecare an, peste 3 milioane de clienţi beneficiază de serviciile companiei. Reţeaua JacTravel este una extrem de largă şi cuprinde mai mult de 27.000 de hoteluri independente şi lanţuri hoteliere, situate în 10.000 de destinaţii pe întreg Globul. JacTravel a primit un număr important de premii de-a lungul timpului, printre care se numără “The Queen’s Award for Enterprise” şi UK Tour Operator of the Year (în anii 2011, 2013, 2015 şi 2016).

Poţi afla mai multe despre joburile disponibile în cadrul JacTravel accesând acest LINK.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite