Întârzieri de peste două ore şi jumătate în Gara de Nord din cauza unor lucrări derulate de CFR Infrastructură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenurile care vin şi pleacă din Gara de Nord au întârzieri de peste la două ore şi jumătate din cauza unor lucrări pe care CFR Infrastructură le realizează pentru instalarea unor noi sisteme de dirijare a traficului feroviar.

În acest moment, tabela din Gara de Nord arată că trenul care urma să plece la Timişoara la ora 8:25 prin Videle are o întârziere de 170 de minute, cel care mergea la Craiova pleacă cu o întârziere de 140 de minute, iar cele spre Buzău, Bacău şi Braşov vor pleca la 100 de minute după ora normală.

La sosiri, cea mai mare întârziere o are trenul care trebuie să vină din Braşov, cu 120 de minute suplimentare, în vreme ce trenul care soseşte din Constanţa are o întârziere de 110 minute.

CFR arată că în această perioadă au loc o serie de lucrări, iar acestea vor fi gata, după cum urmează:

- staţiile Buftea, Periş şi Crivina – până în 9.12.2015, ora 14:00;

- staţiile Periş, Crivina şi Brazi - 09.12.2015 ora 09:00 - 10.12.2015, ora 19:00.

Proiectul are ca principal scop întocmirea unui set de reguli de operare din punct de vedere tehnic şi comercial, conform normelor europene. 

Acest set de reguli de operare, împreună cu echipamentele speciale montate pe calea ferată, vor constitui baza de implementare a sistemului ETCS/ERTMS, nivel 2 pe tot Coridorul IV paneuropean, precizează CFR, potrivit Digi24.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite