În 18 ani, Huawei a adus inovaţii în telecom si a creat peste 6.000 de joburi în România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
huawei

Huawei, cel mai important furnizor global de tehnologie a informaţiei şi dispozitive inteligente, celebrează anul acesta 18 ani de activitate în România. Din 2003, compania a dezvoltat parteneriate solide cu operatori telecom, aducând tehnologia de ultimă oră mai aproape de români şi investind 1 miliard de euro în economia românească.

În acelaşi timp, Huawei a contribuit la dezvoltarea educaţiei de tip universitar prin programe globale pentru studenţi pasionaţi de IT&C, precum ICT Academy şi Seeds for the Future.

Ne dorim să le mulţumim pe această cale tuturor partenerilor şi clienţilor noştri pentru colaborarea puternică şi durabilă din ultimii 18 ani. Bazându-ne pe valori şi interese comune, suntem dornici să continuăm aceste parteneriate şi pe viitor pentru a contribui la extinderea arhitecturii digitale a ţării şi pentru a fi parte din progresul României. Industria TIC este un sector strategic pentru orice ţară, deoarece noile tehnologii alimentează redresarea economică şi dezvoltarea industriilor verticale. Avem un angajament pe termen lung în România şi suntem aici pentru a sprijini dezvoltarea acesteia, oferind tehnologie companiilor şi oamenilor, a declarat George Zhang, CEO Huawei România.

huawei

În cele aproape două decenii de activitate, Huawei a creat 2.300 de locuri de muncă în sediul şi în centrele sale de servicii din România. Indirect, a generat peste 4.100 de joburi în reţeaua proprie, care numără peste 120 de furnizori. Conform studiului Randstad din 2019, Huawei este angajatorul nr. 1 din IT&C, datorită mediului de lucru bazat pe performanţă şi a salariilor competitive oferite.

Angajamentul nostru faţă de România şi Europa este de neclintit şi intenţionăm să ne susţinem în continuare clienţii, partenerii şi comunităţile în care activăm, să contribuim la atingerea obiectivelor prin tehnologia noastră de ultimă generaţie şi investiţii constante în inovaţie. Am parcurs un drum lung în 18 ani şi suntem încântaţi de viitorul nostru aici, a spus Radoslaw Kedzia, VP CEE & Nordic Region, Huawei.

Din 2003, compania a dezvoltat parteneriate puternice cu operatorii de telecomunicaţii şi cu furnizorii locali. Datorită accesului la tehnologie de top, România se regăseşte în prezent în top 3 la nivel mondial în ceea ce priveşte viteza internetului şi beneficiile unuia dintre cele mai mici costuri din UE pentru serviciile de telecomunicaţii.

huawei

Mai mult, pe perioada pandemiei, echipamentele Huawei au susţinut traficul de date care a crescut exponenţial, ajutând astfel românii să lucreze şi să înveţe în siguranţă de acasă.

Pe lângă tehnologia sa, Huawei a adus noi programe educaţionale în România, pentru dezvoltarea studenţilor pasionaţi de tehnologie. Prin programul ICT Academy la TUI Iaşi, a facilitat pregătirea profesorilor şi studenţilor, punându-le la dispoziţie echipamente de ultima oră. De asemenea, Huawei a oferit studenţilor cursuri despre tehnologie la sediul Huawei din China, prin programul Seeds for the Future şi acces la competiţii internaţionale.

Huawei este una dintre cele mai inovatoare companii din lume, iar tehnologiile sale conectează familii, prieteni, parteneri de afaceri, medici şi pacienţi, elevi şi învăţători, pe scurt, oameni de pretutindeni.

Despre Huawei

huawei

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informaţiilor şi comunicaţiilor (TIC) şi dispozitive inteligente. Compania are 194.000 de angajaţi şi operează în peste 170 de ţări şi regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deţinută integral de angajaţii săi.

Cu soluţii integrate în patru domenii cheie - reţele de telecomunicaţii, IT, dispozitive inteligente şi servicii cloud - s-au angajat să aducă tehnologia digitală fiecărei persoane, locuinţe şi organizaţii pentru o lume inteligentă, complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluţii şi servicii Huawei este competitiv şi sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creează valoare de durată pentru clienţi, fac eforturi pentru a oferi oportunităţi oamenilor, pentru a îmbogăţi viaţa de acasă şi pentru a inspira inovaţie în organizaţiile de toate formele şi dimensiunile.

La Huawei, inovaţia se concentrează pe nevoile clienţilor. Compania investeşte masiv în cercetarea de bază, concentrându-se pe descoperiri tehnologice care duc lumea înainte.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriţi-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Articol susţinut de Huawei

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite