Casa pe structură metalică prezintă deosebit de multe avantaje faţă de cea clasică şi un interes crescut în rândul celor care vor să îşi construiască un cămin. Case Mexi produce profile din oţel dublu zincat uşor de alăturat în structuri rezistente, ergonomice şi configurabile. Respectă standarde stricte şi oferă clienţilor săi varietate şi calitate.

Compania care sprijină inovaţia în construcţii prin tipul de structură ales

O inovaţie apare pentru a optimiza şi, deşi structura metalică nu mai este demult o inovaţie în alte state, în România reprezintă încă un element de noutate. Avantajele sunt certe, unele dintre ele fiind:

  1. timp de execuţie mai redus;
  2. izolare termică superioară;
  3. izolare fonică mai bună;
  4. suprafaţă utilă mai mare;
  5. pereţi drepţi, fără cusur;
  6. montare în orice anotimp;
  7. fundaţie de proporţii reduse.

 

Firma îi încurajează pe viitorii proprietari să opteze pentru structura metalică

Case Mexi argumentează de ce tipul acesta de casă merită toată atenţia şi înfăţişează cifre susţinute de studii. Rezistenţa la cutremurele mari, garantarea pereţilor perfect drepţi, şansa de a modifica structura ulterior foarte uşor dar şi viteza mare de construcţie până la nivelul casei la cheie sunt certitudini.

Case Mexi operează cu echipamente de precizie milimetrică, pe baza avizelor

Certificatul de conformitate a controlului producţiei în fabrică se alătură studiilor de rezistenţă termică ale sistemelor de pereţi, testelor şi simulărilor acustice ale sistemelor de izolaţie. Toate dau voie astfel acestui producător să îşi desfăşoare activitatea.

Producătorul se adresează tuturor cu proiectul de casă pentru care optează

Case mici (sub 120mp), case medii (120-160mp) sau case mari (peste 160mp). Pentru toate, această firmă poate dezvolta un proiect. Aceste cifre avansate se referă la suprafaţa construită a imobilului. A se ţine cont că aceste case pe structură metalică permit creşterea suprafeţei utile.

În plus, pentru orice preferinţă există şi o alternativă: casele cu parter, cu P + mansardă, P+1 şi aşa mai departe; sunt toate uşor de configurat de către specialiştii Case Mexi.

Un portofoliu diversificat cu proiecte finalizate de case la cheie stă la dispoziţie

Dincolo de a arăta ceea ce se poate construi, site-ul companiei arată şi ceea ce s-a construit. O casă cu parter, o sală de sport (fiindcă structura metalică este foarte uşor de configurat), un şopron de depozitare, o casă cu mansardă, o casă cu parter şi un service auto – iată numai câteva dintre proiectele finalizate de firmă.

Raportul calitate/preţ se regăseşte aici în termeni foarte buni. Durabilitatea (chiar şi 150 de ani) unui astfel de imobil este un record. Testele arată că abia cutremurele de 9.3 grade pe scara Richter pot aduce pagube, la 9,2 nu! Toate acestea merită să fie adăugate la datele expuse mai sus.

Iată, pe scurt, motivele pentru care structurile metalice sunt alese din ce în ce mai mult în detrimentul altora şi motivele pentru care Case Mexi este producătorul ales şi solicitat din ce în ce mai mult să construiască toate aceste imobile.