Hotelurile lui Trump, eliminate din cea mai importantă reţea de călătorii de lux din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Virtuoso, cea mai mare reţea de călătorii de lux din lume, a eliminat toate cele 10 hoteluri şi staţiuni ale brandului Trump din lista partenerilor săi preferaţi, transmit Zenger News şi Forbes.

Potrivit sursei citate, paginile de pe site-ul Virtuoso unde puteau fi găsite proprietăţile fostului preşedinte american Donald Trump arată acum „eroare 404” şi „pagina nu a fost găsită”, informează economedia.ro.

Încetarea colaborării dintre Trump Hotels şi Virtuoso ar putea afecta afacerile cu hoteluri ale lui Trump, care oricum au scăzut cu 24 de milioane de dolari începând cu 2019, precum şi staţiunile sale de golf din Miami şi Europa, care au scăzut cu încă 120 de milioane de dolari.

Sursa citată menţionează că, două hoteluri care au legături cu Trump rămân în catalogul Virtuoso. Donald Trump nu a deţinut niciodată Trump SoHo, proiectat de David Rockwell, un condo-hotel cu 391 camere, dar el şi-a pus la dispoziţie numele, iar Trump International Hotels a gestionat proprietatea. Totuşi, în 2017, hotelul a renunţat la afilierea cu Trump.

Există o istorie similară şi cu un nefericit proiect de la Toronto al lui Trump. Donald Trump a spus în repetate rânduri lumii că şi-a investit propriii bani în Trump International Hotel şi Tower Toronto, cu 65 de etaje, doar pentru a admite mai târziu că a fost numai un acord de licenţiere.

Există mai multe motive pentru care Trump Hotels şi-ar fi putut pierde statutul de partener preferat al Virtuoso. Platforma evaluează hotelurile pe baza mai multor factori, inclusiv feedback-ul al consilierilor de călătorie, cât şi al clienţilor.

În decurs de o săptămână de la întoarcerea dintr-o călătorie, clienţii primesc o invitaţie să evalueze şi să dea o notă experienţelor avute. Lucru care este monitorizat foarte atent. „Dacă cineva lasă o recenzie mai puţin decât extraordinară, asta ne va face să evaluăm ce se întâmplă”, a transmis unul dintre reprezentanţii Virtuoso.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite