Articol publicitar

FOTO O nouă măsură inovativă în contextul pandemiei, în premieră în România: Lampa UV în automatele O’Fresh şi SaniStation

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
aa

Compania Vending ZONE, având în portofoliu brandul O’Fresh, lansează o nouă măsură inovativă în contextul pandemiei de coronavirus, introducând în premieră pentru piaţa din România lampa UV care asigură dezinfecţia şi sterilizarea produselor din vendomat.

Luna trecută, Vending ZONE a lansat iniţiativa SaniStation Vending - un concept util şi adaptat nevoilor fiecăruia dintre noi pe timp de pandemie: comercializarea produselor recomandate de medici şi necesare prevenţiei prin intermediul unui vendomat. Prin intermediul automatelor se pot achizitiona deja mănuşi şi măşti de protecţie, spirt şi dezinfectant.

Acum, compania vine cu o nouă măsură în sprijinul consumatorilor, o soluţie de protejare a sănătăţii disponibila doar în automatele O’Fresh şi SaniStation.

O’Fresh este furnizor de automate de snack-uri si băuturi, aparate de cafea, dozatoare de apă purificată, abonamente de fructe şi alte proiecte particularizate pe nevoile clienţilor, având o experienţă de peste 10 ani pe piaţa de vending şi ajungând lider pe segmentul de operare automate snacks & drinks.

Practic, prin noua soluţie, automatele O’Fresh şi SaniStation se diferenţiaza de produsele concurente, lampa UV făcând diferenţa atunci când este vorba şi de asigurarea dezinfecţiei şi sterilizarii produselor din automat.

În cazul vendomatelor O’Fresh şi SaniStation, la noua soluţie se adaugă şi faptul că plata se face contactless (cu cardul), iar aparatele sunt igienizate şi dezinfectate regulat, ceea ce creşte gradul de siguranţă a cumpărătorului, mai ales în actuala perioadă de pandemie cu coronavirus.

“Vrem să arătăm că ne pasă de clienţii şi partenerii noştri. Credem cu tărie că suntem o alternativă sigură prin oferirea acestui serviciu de proximitate foarte util pentru această perioadă”, spune Mihai Ungureanu, CEO Vending Zone, compania care deţine brandurile O’Fresh şi SaniStation.

aaa
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite