Falimentul City Insurance, produs sub ochii conducerii ASF, plătită cu 1 milion de euro/an tocmai pentru a supraveghea piaţa. Ce salarii are staff-ul

0
0
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Falimentul City Insurance s-a produs sub ochii conducerii ASF, plătită cu 1 milion de euro/an tocmai pentru a supraveghea piaţa, după cum a precizat profesorul de economie Cristian Păun, fost consilier al lui Ludovic Orban, precizând punctual ce salarii lunare au cei din staff.

„Falimentul City Insurance s-a produs sub această conducere a ASF, instituţia care trebuia să fie cu ochii în patru pentru banii pe care îi încasa lunar întreg consiliul de administraţie, integral numit şi votat de coaliţia PSD-ALDE-UDMR, începând cu 2018”, a afirmat Cristian Păun, presedinte al Consiliului de Administraţie al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) şi fost consilier economic în guvernarea lui Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, suma totală lunară plătită şefilor din Autoritatea de Supraveghere Financiară este de  circa 85.000 euro, respectiv 1 milion de euro pe an.

(preşedintele ASF care nu e în listă are 15.000 Euro)

Sumă ce a fost plătită de noi pentru cei 8 + 1 ”specialişti” iubitori de golf de la vârful ASF garantaţi de PSD, care au închis ochii la o pagubă imensă pentru un operator ce a adunat 45% din piaţă, 3 milioane de clienţi.

salarii asf

(...) Incompetenţii ăştia au încasat circa 4 milioane de Euro de când au fost numiţi. 4 milioane euro doar salarii, fără prime. Ca să permită o gaură de circa 500 milioane Euro.

Parlamentul trebuie convocat de urgenţă şi aceşti amatori trimişi la plimbare în grup. Auditate şi controlate toate deciziile şi indeciziile, mai ales indeciziile, luate în acest CA. Altfel, toată povestea a fost despre o sinecură fără de răspundere în spate”, a scris Păun

Citeşte şi:

Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii ASF pentru a proteja City Insurance

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri