Elon Musk a pierdut din nou poziția de cel mai bogat om din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elon Musk a pierdut din nou poziția de cel mai bogat om din lume după ce a fost devansat de francezul Bernard Arnault, proprietarul grupului de bunuri de lux LVMH.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume anul trecut FOTO Arhivă
Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume anul trecut FOTO Arhivă

Acțiunile Tesla au închis luni în scădere cu 6%, diminuând cu 7,4 miliarde de dolari averea lui Elon Musk, care ajungea astfel la 181,3 miliarde de dolari - cu 4,9 miliarde de dolari mai puțin decât Bernard Arnault, care avea 186,2 miliarde de dolari.

Potrivit noului top Forbes al miliardarilor, Musk este în prezent pe locul doi cu o avere de aproximativ 178 de miliarde de dolari, în urma francezului Bernard Arnault, care are 188 de miliarde de dolari.

Averea netă a lui Musk a scăzut sub 200 de miliarde de dolari pe 8 noiembrie, deoarece investitorii Tesla au fost îngrijorărați că directorul executiv și cel mai mare acționar al celui mai valoros producător de vehicule electrice din lume este mai preocupat de Twitter.

Tesla a pierdut aproape jumătate din valoarea sa de piață, iar averea netă a lui Musk a scăzut cu aproximativ 70 de miliarde de dolari de când a licitat pentru Twitter în aprilie. Musk a încheiat afacerea pentru Twitter în octombrie cu împrumuturi de 13 miliarde de dolari și un angajament de capital de 33,5 miliarde de dolari.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite