Twitter intră în datorii, pentru că Elon Musk nu își plătește facturile lunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Twitter a încetat să mai plătească chiria pentru unele dintre contractele de închiriere a birourilor sale și nu a plătit numeroși alți furnizori de când Elon Musk a achiziționat compania la sfârșitul lunii octombrie.

Elon Musk. FOTO © wikimedia commons
Elon Musk. FOTO © wikimedia commons

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume nu își onorează obligațiile financiare asumate față de cei cu mult mai puține resurse, scrie axios.com.

Twitter avea birouri în întreaga lume înainte ca Musk să o achiziționeze, iar multe dintre ele sunt încă în uz. Dar închiriază spațiul, în loc să îl dețină, iar de când Twitter a fost preluat de Musk, facturile lunare nu au fost plătite.

În unele cazuri, proprietarii au oferit oferte de reziliere a contractului de închiriere prin care Twitter nu ar mai datora întreaga sumă, dar au fost refuzați.

Neplata este atât de răspândită încât unii cred că este o politică de facto sub conducerea lui Musk, așa cum sugerează un raport al New York Times despre modul în care noul proprietar al companiei încearcă să reducă costurile.

Bill Reynolds, un proprietar din Colorado care a închiriat către Twitter aproximativ 40.000 de metri pătrați în Boulder, a declarat pentru Axios: "Dacă nu plătești, nu rămâi. Ei nu plătesc, așa că nu rămân".

O altă sursă care susține că Twitter le datorează sute de mii de dolari notează că există un cost uman în aceste dispute de afaceri. "Ei îmi datorează banii, dar apoi acei dolari ar trebui să ajungă la alte aproape 25 de persoane".

Twitter nu mai are o echipă de comunicare sau alți purtători de cuvânt pe care presa să-i contacteze pentru comentarii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite