Deputat liberal: Ce bine ne-ar fi prins acum o flotă care să dea o fugă peste ocean să încarce petrol pe care peste 6 luni să-l vindem cu profit imens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL de Timiş Pavel Popescu deplânge faptul că România nu are o flotă maritimă comercială, pe care ar fi putut-o folosi în această perioadă pentru a aduce în ţară petrol ieftin pentru stocare.

„Mă sună un prieten dintr-un fond de investiţii american să îmi facă analiza zilei istorice de astăzi. După ce închid cu el mă gândesc: ce bine ne-ar fi prins acum o flotă comercială maritimă care să dea o fugă peste ocean, să încarce nişte petrol pe care să-l stocăm, să-l vindem peste 6 luni cu un profit imens, să luăm banii şi să ne «tragem» nişte spitale noi, ca-n vest. Dar n-avem flota...”, a scris Pavel Popescu pe Facebook.

Preşedintele Donald Trump a anunţat luni că Statele Unite vor profita de prăbuşirea istorică a preţului petrolului pentru a cumpăra 75 de milioane de barili cu scopul de a umple rezerva strategică a SUA, scrie AFP, citată de Agerpres.

Preţului petrolului s-a prăbuşit luni. Petrolul Texas a trecut la valori negative, astfel încât un cumpărător poate ajunge să primească bani pentru a cumpăra marfă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite