Articol publicitar

DCSH Outlet a lansat o nouă modalitate de plată pentru clienţi, cu ajutorul Online-Online.ro: cumpărături pe credit, fără să te ridici din canapea

0
0
DCSH

O revoluţie în creditarea online din România   De la inceputul lui 2015, magazinele online care intră în parteneriat cu Credius IFN vor oferi clienţilor lor, prin tehnologia Online-Online, cea mai simpla metodă din piaţa de a obtine un credit, folosind numai şi numai internetul. Prima tranzacţie prin intermediul tehnologiei Online-Online a fost efectuată pe site-ul dcsh.ro.

“Este o revoluţie pe piaţa din România. În acest moment nu mai există nicio altă metodă de a obţine un credit pentru bunuri de consum folosind doar canalul online, fără acte suplimentare, telefoane, deplasări şi alte complicaţii”, declara Andrei Buzgan, CEO Credius IFN. “Desi se declara credite online, toate celelalte produse concurente sunt semi-online si implica multe drumuri si interactiuni offline. Online-Online face accesarea unui credit incomparabil mai simpla”.

Simplitatea vine in primul rand din integrarea procesului de creditare in procesul de comanda online si livrare.  Practic, cumparatorul face comanda pentru bunul pe care si-l doreste, completeaza un minim de date personale pe www.dcsh.ro ( DCSH Outlet ), si in cel mai scurt timp (max.10 minute), este contactat de catre un reprezentant Credius, in vederea completarii cererii de credit. In maxim 60 de minute primeste un raspuns la cererea lui de credit ! Apoi, primeste cumparaturile acasa, impreuna cu actele pentru credit, pe care le semneaza cu aceasta ocazie.

Astfel, cumparatorii beneficiaza de cel mai simplu mod de a achizitiona bunul de care au nevoie, in timp ce magazinele online isi pot creste rata de conversie pe site, transformand mai multi cumparatori potentiali in cumparatori reali, si pot creste valoarea cumparaturilor efectuate.

Prin tehnologia Online-Online clientii magazinelor acceseaza “Aici si Acum”, creditul de bunuri de consum din portofoliul Credius IFN. Valoarea creditului poate varia de la 400 pana la 10.000 RON, cu un termen de rambursare de la 6 pana la 60 de luni, fara nicio limita de varsta.

Alaturi de noua tehnologie Online-Online si creditul “Aici si Acum”, ambele dedicate bunurilor de consum, Credius mai ofera si alte produse inovative:

  • creditul Cel mai Cel, lansat in februarie 2015: cel mai ieftin credit rapid, cel mai rapid credit pe termen mediu si lung
  • creditul pentru Pensionari, singurul de pe piata acordat fara limita de varsta
  • Creditul Do-Do, un credit de nevoi personale extrem de rapid si flexibil: acordare in 60 de minute, chiar seara si in week-end, fara adeverinta de venit

Prezent pe piata romaneasca din 2013, Credius este o instituie financiara non-bancara dinamica, ambitioasa, in plina ascensiune. Incepand cu 2015, Credius isi propune sa  vina regulat cu initiative inovative, care sa schimbe peisajul pietei de creditare in Romania. Lansate anul acesta, Online-Online si creditul “Cel mai Cel” sunt doar doua dovezi ca aceste planuri indraznete sunt traduse, pas cu pas, in realitate.

Cumpara destept in rate de pe DCSH Outlet electrocasnice si, pe langa bani, vei economisi energie si timp

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite