Cum vede şeful GDF SUEZ schimbarea şi reformarea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România şi-a câştigat în ultimii 27 de ani locul în rândul ţărilor europene, însă fără educaţie şi sănătate este greu de imaginat o economie prosperă. Între anii 2002-2014, în sectorul energetic din România au fost derulate investiţii străine de aproximativ 22 miliarde de euro, potrivit unei analize a Consiliul Investitorilor Străini.

Pentru ca investiţiile să continue să vină, „este foarte important“ ca economia românească să ofere vizibilitate pe termen lung, stabilitate şi transparenţă. 

 Eric Ştab, preşedinte şi director general al companiei GDF SUEZ Energy România, spune că în cei şase ani de când este în România economia locală a trecut printr-un proces “ireversibil de modernizare”, dar mai are de făcut câteva lucruri. 

  

 Având în vedere că piaţa europeană este competitivă şi ştacheta este sus, România mai trebuie să facă un salt de la o economie tânără la una “matură şi solidă”, iar în acest proces educaţia şi sănătatea sunt de o importantă vitală. 

 “Un subiect prioritar rămâne în continuare reforma de care au nevoie două domenii cheie, educaţia şi...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite