Articol publicitar

Cum ținem sub control factura de consum în sezonul rece? 3 pași pentru un consum eficient

Publicat:

Pe măsură ce ne apropiem de sezonul rece și temperaturile scad, observăm o tendință de creștere a valorii facturii de consum. Cu toate acestea, nu trebuie să te îngrijorezi.

TOP BANNER online jpg

Noi, la E.ON, suntem aici să îți oferim sfaturi și solutii pentru a economisi energie și bani, fără să faci compromisuri în privința confortului cu care ești obișnuit.

Folosește cu încredere serviciile rapide pe care noi ți le punem la dispoziție pentru a ține sub control consumul.

1. Plătește doar ce consumi în fiecare lună

Trimite-ne indexul prin autocitire în fiecare lună în intervalul activ de o săptămână pentru a-ți factura doar consumul realizat. Fă-o lună de lună, rapid și simplu, fără niciun cost și astfel facturile tale de autocitire vor reflecta consumul real.

2. Actualizează convenția de consum cât mai aproape de consumul tău real

Pentru lunile în care nu trimiți indexul autocitit, asigură-te că ai o convenție de consum actualizată. În baza ei, noi vom emite facturile de estimare. Astfel, este important să setezi cantități pe care consideri că le vei consuma lună de lună.

3. Activează și folosește gratuit contul de client E.ON Myline

Folosește aplicația mobilă sau versiunea web a contului E.ON Myline, sunt simple și intuitive pentru fiecare dintre noi. Dovada sunt cei peste 2 milioane de clienți din portofoliul nostru, care folosesc contul lună de lună și au acces la serviciile descrise mai sus și nu numai.

De exemplu, în cazul autocitirii, în cont, poți să vizualizezi calendarul de citiri unde poți vedea când, cum se citește indexul tău și care e valoarea acestuia.

La „convenția de consum”, poți să vezi și echivalentul cantităților pe care le setezi în lei, adică o estimare a valorii pe care o va avea factura ta în luna ce urmează să fie facturată. În plus, dacă locuința rămâne nelocuită pentru o vreme, poți seta „convenția 0”. Astfel, nu îți emitemm facturi, decât la regularizare, dacă e cazul.

Pentru a beneficia de aceste servicii și, implicit, pentru a avea mai mult control asupra consumului și valorilor facturate:

• Apelează 0800 800 900 gratuit și transmite indexul autocitit, în intervalul menționat pe factură

• Vino în cel mai apropiat magazin E.ON pentru setarea „Convenției de consum”. Te poți programa pe eon.ro/programare-online sau la telefon 0265 208 466.

• Creează-ți un cont E.ON Myline pe eon.ro/myline sau descarcă gratuit aplicația mobile pentru iOS, Android sau Huawei.

În plus, iată câteva idei practice de economisire pentru aplicat acasa

• Setează temperatura apei calde menajere la un nivel care să nu mai necesite amestecul cu apă rece.

• Nu pune rufele la uscat pe calorifere și nu le obtura cu draperii.

• Alege electrocasnice din clasa energetică A, care au un consum redus de energie.

• Înlocuiește becurile clasice cu becuri economice, cu LED.

• Redu temperatura de pe termostat atunci când pleci pentru mai multe zile de acasă.

image
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite