Cum explică prim-vicepreşedintele ASF veniturile de zeci de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a oferit o replică la informaţiile conform cărora veniturile brute ale acestuia în lunile noiembrie şi decembrie 2013 au fost de 17.096 de euro şi, respectiv, 50.946 de euro.

Preşedintele ASF, fostul liberal Dan Radu Ruşanu, este cel mai bine plătit angajat al ASF, el obţinând numai în ultimele două luni ale anului 2013 un venit brut total în valoare de 72.094. Acestuia îi urmează Daniel Dăianu, cu un venit brut de 69.043 de euro în noiembrie şi decembrie.

În urma articolului publicat vineri de Hotnews.ro, Daniel Daianu a transmis, duminică, câteva precizări prin care explică veniturile brute câştigate de acesta la ASF în luna noiembrie şi decembrie.

"Venitul meu brut din decembrie 2013 cuprinde, alături de salariul brut, o primă de vacanţă anuală (echivalând cu un salariu) de care beneficiază lucrătorii ASF şi pe care am ridicat-o în acea lună şi o primă de sfârşit de an. De aici apare discrepanţa mare faţă de noiembrie şi celelalte luni. (..) Ca opţiune personală, o parte din salariul meu la ASF ia lunar calea unor donaţii, a precizat Daniel Daianu, pentru sursa citată.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri