CNAIR a semnat contractul pentru elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Drumul Expres Constanţa-Tulcea, de 17,8milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook CNAIR
FOTO Facebook CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, vineri, 10 iulie, contractul de servicii având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Drum Expres Constanţa-Tulcea“, cu ofertantul desemnat câştigător al procedurii de achiziţie publică.

Potrivit CNAIR, valoarea contractului este de 17.845.626,28 lei fără TVA, iar durata contractului de servicii este de 24 luni de la data începerii. Câştigătorul procedurii de achiziţie publică este Asocierea SEARCH CORPORATION S.R.L. - EGIS ROMANIA S.A.

„Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localităţile Ovidiu şi Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel naţional pentru Drumul Expres cu denumirea generică „Dobrogea Expres” şi care realizează legătura între localităţile Constanţa - Babadag - Tulcea - Isaccea - Măcin - Brăila. Acest drum va asigura baza necesară cererii de transport în creştere şi un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier“, a transmis CNAIR.

Proiectul „Drum Expres Constanţa – Tulcea“ este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) şi este inclus în Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite