CFR SA cumpără 16 utilaje multifuncţionale cu deplasare rutieră şi feroviară. Cum funcţionează acestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR SA a demarat procedura de achiziţie a 16 utilaje multifuncţionale cu deplasare mixtă rutieră şi feroviară, finanţarea estimată la aproape 30 de milioane de lei fiind asigurată din fonduri proprii.

„Contractul pentru achiziţionarea a 16 astfel de utilaje este estimat la o valoare de 29, 5 milioane RON (6,3 milioane euro), nu va fi împărţit pe loturi şi se va derula pe o perioadă de 16 luni, de la data atribuirii”, scrie clubferoviar.ro.

 Lucrările vor fi finanţate din fonduri proprii ale CFR SA. 

  

 Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 ianuarie 2019, deschiderea ofertelor urmând a avea loc la aceeaşi data. 

  

 Potrivit caietului de sarcini şi cerinţelor tipului utilajului multifuncţional, acestea descriu utilaje autopropulsate (cu motor diesel propriu de antrenare) pe drumuri rutiere (cu roţi pe pneuri de caucic) şi pe calea ferată (cu roţi de ghidare care se pot coborî sau ridica cu acţionare hidraulica). 

  

 Furnizorul va fi responsabil şi va suporta toate costurile legate de obţinerea agrementului tehnic feroviar pentru utilajul multifuncţional ce trebuie eliberat de către Autoritatea Feroviară Română-AFER până la data punerii în funcţiune a utilajului. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite