Articol publicitar

Cele mai mari reduceri din an! Până la 75% pe geekmall.ro!

Publicat:

Retailerul online Geekmall.ro dă startul celor mai mari reduceri din acest an!

image

Când încep ofertele? Au început din 4 noiembrie, atunci au scăzut spectaculos prețurile pentru cele mai căutate produse iar din 9 noiembrie au intrat la promoție si mai multe produse.

Cele mai căutate produse smart în 2022

Anul 2022 a adus nu mai puțin de 644,000 vizitatori pe geekmall.ro și vânzări de peste 4,4 mil. lei pentru categoriile Smart Home, telefoane mobile și trotinete electrice.  

Trotinetele electrice Kugoo Kirin și aspiratoarele anti-acarieni Jimmy au fost preferatele românilor în sezonul de vară.

Pregătirile pentru cel mai important eveniment de shopping al anului, Black Friday 2022, sunt în desfășurare la Geekmall încă de la începutul acestui an și au în prim plan nevoile clienților.

image

Ce își doresc clienții? Din dorința de a optimiza experiența de shopping, Geekmall a început anul cu îmbunătățiri logistice esențiale – relocarea depozitului într-un spațiu modern și sigur. Tot de anul acesta, există și opțiunea de livrare la easybox, în locker-ele Sameday.

Geekmall a extins anul acesta și parteneriatele cu băncile locale pentru a putea oferi opțiunea de plată în rate. Orice produs de pe site poate fi achiziționat cu plata fără dobândă de la Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank și TBI Bank.

Reduceri reale de Black Friday

Black Friday sau Vinerea Neagră, este cel mai așteptat eveniment de shopping, produsele având cel mai mic preț din an. La Geekmall.ro, cel mai mare discount va fi de 75%!

Echipa de vânzări pregătește din timp ofertele pentru a surprinde cumpărătorii cu produse din ce în ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare.

image

Vrei sa afli primul/ prima care vor fi câteva din produsele în ofertă?

Iată ce produse vor fi în oferta Black Friday la Geekmall:

Trotinetă electrică KUGOO KIRIN G3, Viteză maximă 50km/h

Ceas Smartwatch HONOR Magic Watch 2 Black 46mm

Aspirator vertical fără fir, cu mop Roidmi X30 PRO

Lampa Xiaomi LED Desk 1S, Wi Fi, 520 lumeni

Aspirator robot 360 S9, Mop, 2650Pa, Suprafață 300m

Consola retro de jocuri NEO GEO SNK MVSX Arcade Machine

Pe lângă brand-urile deja cunoscute în România, noi branduri recunoscute internațional au intrat în portofoliul Geekmall în 2022 și le găsești pe site, la cele mai bune prețuri:

  • Oclean – produse inovative smart pentru o îngrijire orală impecabilă.
  • 70mai - brand din ecosistemul Xiaomi – numărul 1 mondial în domeniul electronicelor inteligente pentru automobile, specializată în camere de bord
  • Petkit – brand care oferă produse de îngrijire smart pentru animale de companie.

Pentru a fi la curent cu cele mai tari oferte SMART intrați pe www.geekmall.ro și urmăriți pe canalele de social media aici. Black Friday se apropie!

image
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite