Cele cinci companii interesate să construiască Drumul Expres Brăila - Galaţi. Suma imensă plătită pentru 11 kilometri de şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
drum expres Craiova Pitesti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit cinci oferte la licitaţia pentru Drumul Expres Brăila - Galaţi.

Miercuri, 29 aprilie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare şi Executie „Drum Expres Brăila – Galaţi”.

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi:

1. SC ARCADA COMPANY SA

2. Asocierea ASTALDI SpA – TANCRAD SRL

3. Asocierea MAVGO HOLDING SRL - SC AQUA PARC SRL- SC BDU MAXI CONSTRUCT SRL – HYDROSTROY AD

4. RIZZANI de ECCHER SpA

5. Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRl - SC SPEDITION UMB SRL – SC TEHNOSTRADE SRL

Valoarea estimată a contractului este de 530.312.447,16 lei fără TVA. Lungimea estimată a traseului este de aproximativ 11 km. 

Durata contractului este de 94 luni şi cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător. Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite