Cea mai nouă companie aeriană din România sărbătoreşte un an de la prima cursă cu oferte promoţionale pentru pasageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animawings foto Animawings

Pe 18 iulie 2020 compania aeriană Animawings a operat primul său zbor de pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, fiind prima companie certificată pe timpul pandemiei Covid 19 şi devenind astfel cea mai tânără companie aeriană din România.

Până ȋn prezent, aeronavele Animawings au operat un total de 1074 de zboruri, care au ajuns în 36 de destinaţii din Tanzania, Grecia, Egipt, Turcia sau Spania, cu plecări de pe aeroporturile din Bucureşti, Arad, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Iaşi, Craiova şi Baia Mare. Echipajele Animawings au adunat astfel un total de 2708 ore de zbor în acest prim an al companiei.

„Acest rezultat nu se putea obţine fără entuziasmul şi dedicarea întregii echipe Animawings, cât şi încrederea pasagerilor şi partenerilor noştri. Odată cu apariţia Animawings, noi standarde de calitate au fost setate pe piaţa zborurilor turistice din România. Împreună cu partenerii noştri, Aegean Airlines, suntem încrezători că vom reuşi să transformăm Animawings în prima opţiune de călătorie a românilor.”, declară Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer ȋn cadrul Animawings.

Pentru a marca această aniversare, Animawings a organizate câteva evenimente pentru pasagerii care au călătorit în data de 18 iulie 2021, atât în Aeroportul Otopeni, cât şi pe timpul zborurilor, dar şi oferte de neratat.„Cu ocazia aniversării primului an de operare, am lansat şi o campanie promoţională prin care timp de 3 zile, ȋn perioada 18-20 iulie 2021, vom aplica o reducere de 25% la biletele de avion pentru toate zborurile disponibile. Perioada de călătorie 18.07 – 30.10.2021.”, mai spune declară Tudor Constantinescu

Înfiinţată în 2019, Animawings operează zboruri regulate şi charter către cele mai populare destinaţii din Europa şi Africa.

Compania şi-a luat angajamentul să ofere clienţilor săi experienţa zborului cu avionul la un cu totul alt nivel, iar parte din acest angajament sunt aeronavele cu care sunt operate zborurile. Acesta este motivul pentru care Animawings a ales modelul Airbus 320-200, cel mai de succes avion cu fuselaj îngust şi două motoare construit vreodată.

Suntem mândri că suntem o companie românească şi vrem să devenim cea mai bună companie aeriană din ţară. Suntem gata să descoperim noi modalităţi de a ne uimi şi de a ne satisface clienţii chiar înainte de a se urca în avion, şi până la sfârşitul călătoriei alese.

Acţionarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România şi Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei, cea mai mare companie aeriană din SE Europei, membru Star Alliance şi cea mai bună companie aeriană regională din Europa.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite