Articol publicitar

Cea mai importantă conferință din România despre digitalizare și inovare în sectorul de construcții – INNOCONSTRUCT 2024 – 29-30 mai la noul centru de conferințe de la UTCB

0
0
Publicat:

Clusterul TEC - Technology Enabled Construction- vă invită în perioada 29-30 mai la noul centru de conferințe al UTCB, la cea mai importantă conferință internațională organizată în România privind inovarea și digitalizarea în construcții, INNOCONSTRUCT, aflată la cea de-a patra ediție.  Această ediție este organizată cu sprijinul Construcții Erbașu și Leviatan Group.

Innoconstruct Editia IV Key Visual  jpg

Conferința reunește peste 300 de antreprenori, directori și experți din firmele de proiectare, instalații și construcții, precum și din firme de tehnologie relevante pentru industria construcțiilor, atât din România, cât și din alte țări, în special membre UE. Totodată vom avea alături și antreprenori din domenii conexe, precum și parteneri sociali și o serie de organizații asociative relevante, dar și reprezentanți din administrația publică. Programul conferinței acoperă subiecte diverse de interes pentru industrie, cu accent pe digitalizare, inovare, problema resursei umane, BIM și eficiență energetică.

Participanții își vor putea crea propria agendă  prin intermediul platformei conferinței, alegând dintr-o serie de 16 evenimente complexe de tip micro-conferințe, workshopuri, hackathon, mese rotunde. De asemenea își vor putea programa, în cadrul conferinței,  întâlniri 1 la 1 cu persoane de interes pentru companiile lor, din lista participanților pusă la dispoziție pe platformă.

În premieră la noi în țară, în cadrul unui eveniment de gen, toți participanții își vor putea promova companiile, proiectele sau vor putea căuta activ parteneri, prin intermediul funcției de marketplace din platforma conferinței b2match.

Agenda poate fi consultată AICI

Bilete disponibile  AICI

Detalii suplimentare pe email la:  office@clustertec.ro sau la numărul de telefon 0747680362.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite