Cât plăteşti pe Dacia Spring dacă o cumperi prin programul Rabla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spring

Începând de sâmbătă, 20 martie, Dacia a deschis online precomenzile pentru modelele sale de maşini electrice, anunţându-şi totodată şi ofertele promoţionale pentru achiziţia prin Programul Rabla.

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de câteva echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul şi de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Dacia Spring va putea fi achiziţionată de clienţii din România prin intermediul programului RABLA PLUS, primele livrări fiind programate pentru cursul lunii septembrie 2021.

Potrivit Dacia, preţul modelului electric Dacia Spring porneşte de la 7.700 EUR* prin Programul RABLA PLUS & CLASIC 2021

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiţii, fără valoare contractuală, valabilă până la 30 aprilie 2021 în limita stocului disponibil. Preţul este obţinut prin scăderea din preţul standard a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 46 euro (TVA inclus), a eco-tichetului în valoare de 45.000 lei dar nu mai mult de 50% din valoarea masinii si a contravalorii primei de casare de 6.500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,9 lei) pentru Dacia Spring Comfort PLUS.

Preţul nu conţine valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opţionale. Oferta este valabilă de la momentul aprobării bugetului pentru anul 2021 a Programului RABLA / RABLA PLUS. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru mediu, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite