Casa cu ratele gata plătite pe un an, vedetă la tIMOn. Ce alte oferte mai găsiţi la Târgul Imobiliar Naţional, care se deschide joi în Piaţa Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, vizitatorii Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) vor fi întâmpinaţi cu reduceri de până la 15% la preţurile locuinţelor, cu decontarea primelor 12 rate lunare la achiziţionarea unor apartamente, dar şi cu diverse facilităţi incluse în preţul caselor cumpărate.

Cei peste 140 de expozanţi veniţi la ediţia de toamnă a Târgului Imobiliar Naţional - tIMOn - aduc o serie de oferte inedite în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la expoziţia ce se desfăşoară în perioada 22-25 octombrie.

Printre facilităţile oferite de dezvoltatori se numără dotarea gratuită a bucătăriilor, reduceri la serviciile de amenajări interioare, o tombolă care are ca premiu o bibliotecă de living sau discount de 20% la achiziţia de mobilă, discounturi de până la 30.000 de euro faţă de preţul iniţial al locuinţei sau parcare şi boxă gratuite sau tăierea TVA.

Compania Real-Sol vine cu o ofertă unică la tIMOn: în cadrul complexului GVI Town, dezvoltat de către Gindi Group, plăteşte timp de un an ratele la bancă în locul celor care îşi achiziţionează un apartament în complexul din Vitan.

Pentru ansamblul Ficusului Rezidenţial, aflat lângă Parcul Herăstrău, Real Time oferă boxa, locul de parcare şi finisajele incluse în preţ.

Tot aici, cumpărătorul unui apartament cu două camere din categoria lux, în valoare de 121.000 de euro (plus TVA), va primi pe perioada târgului mobilă şi electrocasnicele cadou, precum şi locul de parcare şi boxa.

În fine, tot prin intermediul RealTime, primele cinci unităţi din ansamblul Reveria Pallady 43 vor avea un discount de 10%, precum şi un discount de 5% pentru 10 apartamente din zona Obor.

Case pasive şi „navete spaţiale“

O altă vedetă a ediţiei de acum a tIMOn va fi casa cu formă de navetă spaţială, ansamblu realizat de constructorul Lenyry Exclusive.

Aceeaşi companie propune şi casele din structură metalică cu arhitectură organică şi exclusivistă având linii de design rotunde, arcuite, curbe, dar şi drepte, care se adresează cumpărătorilor îndrăzneţi şi curajoşi, care vor o casă cu stil şi rafinament.

Locuinţele pot fi construite în stil roman, mediteranean, japonez, minimalist sau glamour, având forme de lotus, sferice sau rotunde.

Vizitatorii tIMOn vor avea posibilitatea să compare ofertele de locuire din peste 250 de proiecte imobiliare (ansambluri rezidenţiale sau blocuri noi).

În plus, 30 de expozanţi vor fi prezenţi exclusiv doar în cadrul tIMOn, iar circa 31 de proiecte noi rezidenţiale (apartamente şi vile), totalizând  peste 2.000 de unităti, sunt lansate în premieră pe piaţa imobiliară românească.

Cea de-a 28-a ediţie a Târgului Imobiliar Naţional - tIMOn se va desfăşura în perioada 22-25 octombrie 2015, în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei din Capitală, între orele 10.00-20.00, iar intrarea costă 5 lei.


Preţuri pentru toţi

Cea mai ieftină unitate locativă care poate fi cumpărată la ediţia din această toamnă a tIMOn este o locuinţă socială din containere maritime, care costă 9.000 de euro, dar există şi o serie de oferte imobiliare exclusiviste care pot ajunge la  câteva sute de mii de euro.

De exemplu, un apartament de trei camere exclusivist, cu o terasă de peste 100 mp, este oferit spre vânzare la preţul de 298.000 de euro (TVA inclus), în timp ce proprietatea cea mai scumpă este reprezentată de un apartament terasat, la 468.500 de euro plus TVA.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite