Când vom circula pe lotul 4 din Autostrada Lugoj-Deva. Celebrul deal „al liliecilor“ încă dă bătăi de cap constructorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Asociaţia Pro Infrastructură
FOTO Asociaţia Pro Infrastructură

Pe cea mai mare parte a şantierului de pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva lucrările se apropie de final sau chiar sunt gata. Totuşi, vom circula pe aici abia în 2019 pentru că în continuare constructorul are mult de muncă la celebrul deal „al liliecilor” de la Şoimuş, susţin reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura.

Vineri, un membru al asociaţiei a făcut o vizită de la debleul Brănişca şi până în zona Mintia/Şoimuş, parte din lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Pe cea mai mare parte a şantierului lucrările se apropie de final sau chiar sunt gata, spun reprezentanţii.

Totuşi, atrag ei atenţia, vom circula pe aici abia în 2019 pentru că în continuare constructorul are mult de muncă la celebrul deal „al liliecilor” de la Şoimuş. „Aici s-a avansat cu umplutura la culeea viaductului de acces din est (dinspre Deva) şi s-a început execuţia zidului de sprijin din pământ armat şi în celălalt capăt al dealului (vest). Încă sunt necesare săpături pe suprafeţe mai mici în versant şi se instalează ancorele care stabilizează taluzul debleului. Avem asfalt pe trei din cele patru bretele ale nodului rutier Şoimuş şi vedem un progres bun şi la Centrul de Întreţinere şi Coordonare (CIC). În această săptămână constructorul (UMB) este în perioada de odihnă”, spun reprezentanţii.

Întregul reportaj poate fi găsit AICI.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite