Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner în zilele următoare

0
0
Livrările de avioane Boeing vor fi reluate în câteva zile FOTO Shutterstock
Livrările de avioane Boeing vor fi reluate în câteva zile FOTO Shutterstock

Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner în zilele următoare, a anunţat luni Administraţia Federală a Aviaţiei (FDA), transmite CNBC.  Livrările avioanelor cu fuselaj larg au fost suspendate în mare parte în ultimii doi ani, deoarece autorităţile de reglementare şi Boeing au analizat o serie de defecte de fabricaţie.

”Boeing a făcut modificările necesare pentru a se asigura că 787 Dreamliner îndeplineşte toate standardele de certificare”, a spus FAA într-un comunicat.

”FAA va inspecta fiecare aeronavă înainte de emiterea unui certificat de navigabilitate şi autorizarea pentru livrare.”

Clienţii, printre care American Airlines şi United Airlines, s-au confruntat cu întârzierile de livrare, chiar în perioada în care cererea de călătorii a crescut în acest an.

Directorul financiar al American Airlines, Derek Kerr, a estimat luna trecută că transportatorul va primi un avion Dreamliner de la Boeing la începutul lunii august, ceea ce înseamnă că operatorul aerian va fi primul sau printre primii care va primi unul dintre avioanele de la fabrica Boeing din Carolina de Sud.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski aminteşte de dezastrul de la Cernobîl şi cere noi sancţiuni împotriva Rusiei

Analist politic de la Belgrad: Rusia caută un nou război pentru a ieşi din impasul din Ucraina, iar Kosovo îi poate servi drept prilej

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite