Câţi bani a adus României comuniste Gerovitalul Anei Aslan

Câţi bani a adus României comuniste Gerovitalul Anei Aslan

Despre doctoriţa Ana Aslan s-a scris şi s-a vorbit mai mult în străinătate, unde produsele sale şi metoda originală de tratament erau foarte apreciate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trebuie să recunoaştem însă că atât rezultatele deosebite ale muncii sale, cât şi efectele tratamentelor cu substanţe eutrofizante au fost cunoscute şi au penetrat pe aproape toate continentele, în primul rând datorită talentului său deosebit de a-şi promova concepţiile originale asupra procesului de îmbătrânire şi a mijloacelor de luptă împotriva acestuia, precum şi a sprijinului mass-media din întreaga lume.
 
Într-un articol din presa străină se recunoştea faptul că secretul identităţii pacienţilor care urmau tratamentul eutrofic în România era păstrat «ca secretul operaţiunilor bancare din Elveţia»! 
 
Ana Aslan, pe lângă rolul de ambasador al ţării noastre pe toate meridianele lumii, a adus prin tratamente efectuate în România, exportul medicamentelor şi al produselor cosmetice, zeci de milioane de dolari, fiind printre produsele de export cele mai rentabile din acea vreme. Cred că cei ce afirmau că: «Voi nu o apreciaţi la justa ei valoare, această doamnă (Aslan) preţuieşte cât greutatea ei în aur» – o apreciau, deoarece, la greutatea sa de vreo 40 kg, comparaţia era modestă!
 
Urmare a campaniei de promovare externă şi a tratamentelor cu Gerovital H3 şi Aslavital în România, au fost obţinute rezultate spectaculoase: de la câteva zeci de pacienţi ajungându-se în anii `70 la cca. 10.000-14.000 pacienţi străini anual. Ani la rând, numai tratamentele şi medicamentele Anei Aslan aduceau României, anual, încasări de cca. 18 milioane dolari SUA , din care cca. 800.000 dolari export de medicamente şi produse cosmetice, iar restul, încasări din cazare, masă, analize medicale şi tratamente, excursii de agrement, achiziţionare de medicamente prin cure ulterioare sau transport aerian extern efectuat şi cu avioanele TAROM.
 
Se cunoaşte că cercetările privind tratamentul împotriva procesului îmbătrânirii au...citeşte continuarea pe historia.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările