Autostrada Bacău-Pașcani: A fost desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 2

0
Publicat:

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat, vineri, câștigătorul pentru construcția lotului 2 al autostrăzii Bacău – Pașcani.

Proiectul Autostrăzii Bacău-Pașcani, Foto: Facebook Sorin Grindeanu
Proiectul Autostrăzii Bacău-Pașcani, Foto: Facebook Sorin Grindeanu

„Vineri, 23.12.2022, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 2, Trifeşti (județul Neamţ) - Gherăeşti (județul Neamţ) din autostrada Bacău - Pașcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 1.277.947.884,17 fără TVA.”, informează reprezentanții CNAIR.

Potrivit acestora, durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR.

Lungimea acestui lot este de 18,99 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.”, mai arată sursa citată.

Joi, Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunța că a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău – Pașcani.

Joi, 22.12.2022, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 1, Săuceşti (jud. Bacău) - Trifeşti (jud. Neamţ) din autostrada Bacău - Pașcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire. Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 1.638.322.250,22 Lei fara TVA”, preciza CNAIR.

Durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR. Lungimea acestui lot este de 30,3 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.”, anunțau și în această situație reprezentanții CNAIR.

Și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţa vineri că al doilea Lot (Trifeşti – Gherăeşti) al Autostrăzii Bacău-Paşcani are câştigător desemnat, fiind adjudecat de acelaşi constructor român care a fost declarat joi câştigătorul Lotului 1 (Săuceşti-Trifeşti) al acestei secţiuni de autostradă. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite