Atenţie, şoferi! Circulaţia se va întrerupe marţi, 30 august, pe Transalpina şi miercuri, 31 august, pe Transfăgărăşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă că va închide circulaţia pe Transalpina şi pe Transfăgărăşan - marţi şi, respectiv, miercuri - în anumite intervale orare.

Potrivit CNADNR, întreruperea circulaţiei pe cele două şosele este prevăzută pentru realizarea unor sesiuni foto-video.

Programul întreruperilor

„Circulaţia va fi închisă/deschisă alternativ, pe perioade de timp de câte 20 de minute, pentru realizarea unui material foto-video static şi dinamic pe DN 67C (Transalpina) respectiv DN 7C (Transfăgărăşan)“, se arată într-un comunicat al CNADNR.

** Pe Transalpina, circulaţia va fi întreruptă în data de 30 august, în intervalul orar 10.00-19.00, pe sectorul cuprins între kilometrul 42 şi kilometrul 44.

** Circulaţia va fi închisă şi pe Transfăgărăşan, în data de 31august, în intervalul orar 9.00-15.00, pe sectorul cuprins între kilometrul 112 şi kilometrul 114, şi în intervalul orar 15.00-19.00, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 118 şi kilometrul 120.

Transalpina (DN 67C), cea mai înaltă şosea din România, are o lungime de circa 148 kilometri şi face legătura între oraşele Novaci din judeţul Gorj şi Sebeş din judeţul Alba.

Transfăgărăşanul (DN 7C), care leagă judeţul Argeş de judeţul Sibiu tranversând Munţii Făgăraş, are o lungime de circa 150 de kilometri.

Potrivit unui anunţ postat pe transfagarasan.net, materialul foto-video este realizat pentru firma de accesorii şi îmbrăcăminte pentru motociclişti Polo Motorrad Germania.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite