Atenţie la purtare! Uber va interzice accesul unor pasageri la aplicaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă te comporţi inadecvat în mod repetat în timpul unei curse Uber, compania îţi va putea interzice accesul la aplicaţie, scrie Associated Press, citată de Bloomberg,

Uber a anunţat miercuri că pasagerii care au primit de la şoferi un rating semnificativ sub medie pot primi interdicţie de a mai călători cu serviciile companiei.

Cu toate acestea, înainte de a primi interdicţia, ei vor primi sfaturi referitoare la cum să îşi îmbunătăţească ratingul, dând exemplu să fie politicoşi, să nu lase gunoi în maşini şi să nu ceară şoferilor să încalce limita de viteză.

Uber susţine că pasagerii vor primi câteva şanse pentru a-şi îmbunătăţi ratingul înainte să primească interdicţia. Totuşi, compania susţine că se aşteaptă ca doar un număr mic de persoane să primească această interdicţie.

Uber deja impune şoferilor să aibă un rating minim, care variază de la oraş la oraş.

Noile măsuri fac parte din strategia Uber de a-şi simplifica regulile privind comportamentul, lansate în 2016.

Deocamdată, măsurile privind comportamentul pasagerilor vor fi aplicate în Statele Unite şi în Canada, dar ele urmează să fie extinse şi pe celelalte pieţe pe care activează Uber.

Compania susţine că pasagerii vor vedea un rezumat al regulilor şi vor fi rugaţi să confirme că le înţeleg. „Prin educarea clienţilor şi a partenerilor cu privire la regulile comunităţii, prin rugarea lor să confirme că le înţeleg şi prin tragerea la răspundere a tuturor, ne putem asigura că Uber este primitor şi sigur pentru toată lumea”, susţine Kate Parker, reprezentantă a companiei.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite