Astra va asigura 600 de maşini ale Poştei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile vor să privatizeze Poşta Română în acest an
Autorităţile vor să privatizeze Poşta Română în acest an

Astra Asigurări va furniza Poştei Române asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie pentru un număr de 607 autovehicule ale operatorului, care vor fi achiziţionate curând în urma unei licitaţii.

Valoarea poliţei, stabilită în urma unei licitaţii, este de 564.000 lei, pentru 12 luni. Alături de Astra, la licitaţie s-au mai înscris City Insurance şi Carpatica Asig. Cele 607 autovehicule vor fi achiziţionate în urma unei licitaţii, al cărei anunţ de participare a fost publicat de Poşta Română la 13 februarie.

Potrivit informaţiilor de pe www.e-licitatie.ro, singura ofertă a fost depusă de Porsche Leasing România. Valoarea contractului a fost estimată la 8,23 milioane de euro (TVA inclusă) în următorii trei ani. Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de aproximativ 7.100 de oficii poştale.

Acţionarii Poştei sunt Ministerul Comunicaţiilor, cu o participaţie de 75%, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capital.

Dilema Oltchim

Astra Asigurări a intrat recent în centrul atenţiei ca urmare a unui contract de asigurare împotriva managementului defectuos, derulat cu Oltchim, în valoare de 10 milioane de euro. Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, declara recent că "ar fi neverosimil ca Astra să nu plătească".

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite