ANRE: Furnizorii de gaze naturale trebuie să înmagazine stocuri de minimum 18,7 milioane MWh

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stocul minim de gaze naturale pe care cei 63 de furnizori cu licenţă au obligaţia de a-l constitui în depozitele de înmagazinare subterană până la data de 31 octombrie 2015 totalizează 18,727 milioane MWh, conform datelor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), citate de Agerpres.ro.

Astfel, pentru populaţie stocul este de 7,535 milioane MWh, cele mai mari cantităţi urmând a fi constituite de GDF Suez Energy România şi E.ON Energie România, de 3,606 milioane MWh, respectiv de 3,19 milioane MWh, mai scrie sursa citată.

Cantităţile totalizează 3,19 milioane MWh pentru producătorii de energie termică, cel mai mult urmând a înmagazina Romgaz, respectiv 1,8 milioane MWh. Aceste stocuri reprezintă cantităţile de gaze utilizate la producerea de energie termică în centralele de cogenerare şi în centralele termice destinate consumului populaţiei.

În fine, în ceea ce priveşte industria, stocul minim trebuie să fie de 7,9 milioane MWh, cantităţile cele mai mari urmând a fi depozitate de OMV Petrom Gas — 1,947 milioane MWh, GDF Suez Energy România — 1,674 milioane MWh, Interagro — 1,247 milioane MWh şi Romgaz — 1,156 milioane MWh.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite