ANAF scoate la licitaţie a doua oară o casă. Cât va costa şi care sunt documentele necesare

0
Publicat:

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitaţie, pentru a doua oară, o casă şi terenul aferent la preţul de 233.250 de lei. 

ANAF scoate la licitaţie o casă din comuna Movila Miresii, Foto: ANAF
ANAF scoate la licitaţie o casă din comuna Movila Miresii, Foto: ANAF

Potrivit unui anunţ pe pagina de Facebook, Ansamblul imobiliar se află în comuna Movila Miresii, în judeţul Brăila, iar licitaţia are loc pe 3 aprilie 2023.

,,Direcţia generală executări silite cazuri speciale, prin Serviciul executări silite cazuri speciale regional Galaţi, organizează în data de 03.04.2023, ora 12:00, în municipiul Galaţi, strada Brăilei, nr. 33, demisol, sala D3 (sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi), a doua licitaţie pentru:

- ansamblu imobiliar compus din teren intravilan cu suprafața de 300 m.p., tarlaua 56/1, parcela 51, având nr.cadastral 1905 şi construcţia edificată pe acesta-categorie casa de locuit identificată cu nr. 1905-C1, în suprafaţă construită de 147 m.p. situate in comuna Movila Miresii, str.Orizont nr.1195, jud.Brăila, fiind inscrise în CF nr.71529-UAT Movila Miresii, preţ de pornire al licitaţiei 233.250 lei (exclusiv TVA*),în scopul recuperării creanţelor bugetare stabilite prin hotărâre judecătorească pronunţată în materie penală, în dosarul nr. 2820/113/2014.”, arată reprezentanţii Agenţiei.

Conform acestora, pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data anunţată mai sus, următoarele documente:

- oferta de cumpărare pentru fiecare bun în parte;

- dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei;

- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; 

- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;

- pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;

- pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;

- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;

- declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite